USD
EURO
ALTIN

her zaman halkımın hizmetkarı olacağım

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA-20 Ocakta yapılacak 6. Olağan kongre öncesinde gazetemize konuşan AK Parti Bozova İlçe başkan adayı Süleyman Deveci, gün birlik günüdür. Gün darılmak,küsmek,kızmak günü değildir. Hep birlikte daha güzel günlere diyerek tüm halkı cumartesi günü yapılacak kongreye davet ederken, ‘Her zaman halkımın dertleriyle dertlenen onların sevinçleriyle kederleriyle mutluluklarıyla halkımın vereceği destekle bu kutlu yolda […]

her zaman halkımın hizmetkarı olacağım
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA-20 Ocakta yapılacak 6. Olağan kongre öncesinde gazetemize konuşan AK Parti Bozova İlçe başkan adayı Süleyman Deveci, gün birlik günüdür. Gün darılmak,küsmek,kızmak günü değildir. Hep birlikte daha güzel günlere diyerek tüm halkı cumartesi günü yapılacak kongreye davet ederken, ‘Her zaman halkımın dertleriyle dertlenen onların sevinçleriyle kederleriyle mutluluklarıyla halkımın vereceği destekle bu kutlu yolda halkıma hizmet aşkıyla çalışacağım. Halkıma efendi değil, hizmetkar olacağım. Gün efendilik günü değil hizmetkarlık günüdür. Onun için bugüne kadar beni tebrik etmek için gelen ve gelemeyen tüm halkımıza teşekkür ediyorum. Halkım benim başımın tacıdır. Onların vereceği  destekle güçle ilçemizi ve partimizi daha çok güzel yerlere taşıyacağız. İlçemiz 88 yıldır hep kendi kaderine terk edildi ilerleme yerine gerileme yaşadı. İlçemizi cazibe merkezi haline getirmek ve GAP’ın başkenti yapmak adına yapacağımız yeni projelerle yatırımlarla kalkındıracağız. İlçemizin en büyük sıkıntısı işsizliktir. İşsizliğin önüne geçmek içinde gerek yatırımcıyı gerekse hükümetimizin vereceği desteklerle kalkındıracağız. Hemen yanı başımızda Türkiye’nin en büyük hidroelektrik santrali ve sulama alanında ilk sırada olan Atatürk barajı nimetlerinden yararlanmak adına yeni projeler oluşturacağız’ dedi Başkan adayı Süleyman Deveci ayrıca yaptığı açıklamada ‘bugüne kadar emeği geçen tüm teşkilatımıza ayrı ayrı teşekkür ederim. Benim dönemimde herkes AK Partide teşkilatımızda kendinde mutlaka bir şeyler bulacaktır. Partimizde herkesin bir karşılığı olacaktır. Herkes çalışması nisbetinde hak ettiği yere gelecektir. Hiç kimse dışlanmayacak,hiç kimse ötekileşmeyecektir. Parti insanlarla büyür insanlarla küçülür. Hiç kimseyi dışlama gibi bir lüksümüz yoktur. Herkesin başım gözüm üstünde yeri vardır’ dedi.

HALKTAN TAM DESTEK

AK Parti Bozova İlçe Başkan adayı olarak AK Parti genel merkez tarafından ataması yapılan Süleyman Deveciye ilk günden bugüne kadar destekler her geçen artarak devam ediyor. Kısa sürede yeni başkanı bağırlarına basan halk, ‘ilçe başkanımıza her zaman her yerde yanında olacağız. Onunla birlikte çalışacak onun başarısı bizim başarımız diyerek kendisine her türlü maddi manevi desteği vereceğiz. İlçemizi sadece bir kişinin omzunda taşıyacağı yükle taşıtmayacağız. Onun yükünü hafifletmek ve çalışabilmesi için biz vatandaşlar olarakta bize düşeni yerine getireceğiz. İlçemizin kaderi bu olmamalı ilçemiz daha güze yerlere layıktır. Elimizdeki kıymetleri ve değerleri bilmeliyiz’ dediler .

FACEBOOK YORUMLARI