USD
EURO
ALTIN

Güzel oto yıkama hizmete açıldı

Bozova kent merkezinde Güzel Oto yıkama geçtiğimiz Cuma günü düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılışa Belediye Başkanı Suphi Aksoy başta olmak üzere Belediye Başkan Yardımcısı, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. İbrahim Halil KUŞ BOZOVA- Ömer Güzel tarafından açılışı gerçekleştirilen Güzel Oto Yıkama hizmete açıldı. Açılış törenine Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Belediye Başkan Yardımcısı, Abdusselam Öncü, Belediye […]

Güzel oto yıkama hizmete açıldı
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Bozova kent merkezinde Güzel Oto yıkama geçtiğimiz Cuma günü düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılışa Belediye Başkanı Suphi Aksoy başta olmak üzere Belediye Başkan Yardımcısı, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

İbrahim Halil KUŞ

BOZOVA- Ömer Güzel tarafından açılışı gerçekleştirilen Güzel Oto Yıkama hizmete açıldı. Açılış törenine Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Belediye Başkan Yardımcısı, Abdusselam Öncü, Belediye Meclis Üyeleri, Necmi Avcı, Mehmet Akcan ve çok sayıda davetli katıldı. açılışta bir konuşma yapan Belediye Başkanı Suphi Aksoy, ‘özellikle pandemi döneminde böylesi güzel yeni iş yerlerini açılması bizleri de sevindirmektedir. İlçemizde bugün açılışının yaptığımız Güzel Oto Yıkama servisinin öncelikle ilçemize ve işletme sahiplerine hayırlı olmasını diliyorum. Bu zorlu süreçte böylesi önemli işyerlerini açılması bizleri ayrıca sevindirmektedir. İnşallah ilçemizde eksik hissedilen tüm iş yerleinin açılmasını diliyorum. Ayrıca 1,5 yıldır dünyayı etkisi altına alan salgın hastalık olan corona virüs hastalığı inşallah kısa süre de bertaraf olmasıdır’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI