USD
EURO
ALTIN

Gençlik kampına ne oldu

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- Türkiye’nin en büyük barajlarından olan Atatürk barajı sulama ve enerjinin yanı sıra turizm ve spor alanına da ev sahipliği yapılması planlanıyordu. Geçtiğimiz yıl Atatürk barajından yapılması planlan gençlik kampında henüz bir gelişme yaşanmaz iken, neden projenin durdurulduğu bilinmemektedir. GENÇLİK KAMPINA NE OLDU Türkiye’nin en büyük gençlik kampı olarak belirlenen gençlik kampına ne […]

Gençlik kampına ne oldu
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- Türkiye’nin en büyük barajlarından olan Atatürk barajı sulama ve enerjinin yanı sıra turizm ve spor alanına da ev sahipliği yapılması planlanıyordu. Geçtiğimiz yıl Atatürk barajından yapılması planlan gençlik kampında henüz bir gelişme yaşanmaz iken, neden projenin durdurulduğu bilinmemektedir.

GENÇLİK KAMPINA NE OLDU

Türkiye’nin en büyük gençlik kampı olarak belirlenen gençlik kampına ne oldu. Atatürk barajında geçtiğimiz yıl Gençlik ve spor bakanlığı tarafından yapılan incelemeler sonrasında gençlik kampının yapılması için incelemelerde bulunulmuştu. Yapılan incelemeler sonrasında sadece gençlik kampının incelemelerde kaldığı öğrenildi. Atatürk barajından gençlik kampının yapılması ile birlikte binlerce genç başta Atatürk barajı olmak üzere Bozova ilçesine gelerek gerek baraj tanıtımında gerekse ilçe tanıtımında büyük bir etki ve katkı sağlayacaktı. Gençlik kampı projesinin neden durdurulduğu ise halen bilinmemektedir.

FACEBOOK YORUMLARI