USD
EURO
ALTIN

Fizik tedavide 5 yıldız konforunda hizmet

Şanlıurfa’nın ve bölgenin en donanımlı Fiziksel tıp ve rehabilitasyon merkezindeki hastalara 5 yıldız konforunda sağlık hizmeti veriliyor. İbrahim Halil KUŞ Şanlıurfa’nın ve bölgenin en donanımlı, en kapsamlı, deneyimli kadrosu ve personeliyle birlikte Şanlıurfalı vatandaşlara beş yıldızlı konforu ile hizmet sunmaya devam ediyor.Şanlıurfa’nın ve bölgenin en donanımlı, en kapsamlı, deneyimli kadrosu ve personeliyle birlikte Şanlıurfalı vatandaşlara […]

Fizik tedavide 5 yıldız konforunda hizmet
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Şanlıurfa’nın ve bölgenin en donanımlı Fiziksel tıp ve rehabilitasyon merkezindeki hastalara 5 yıldız konforunda sağlık hizmeti veriliyor.

İbrahim Halil KUŞ

Şanlıurfa’nın ve bölgenin en donanımlı, en kapsamlı, deneyimli kadrosu ve personeliyle birlikte Şanlıurfalı vatandaşlara beş yıldızlı konforu ile hizmet sunmaya devam ediyor.Şanlıurfa’nın ve bölgenin en donanımlı, en kapsamlı, deneyimli kadrosu ve personeliyle birlikte Şanlıurfalı vatandaşlara beş yıldızlı konforu ile hizmet sunmaya devam ediyor.Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Hastalıkları Polikliniğinde boyun, sırt, kalça, diz, bacak ağrısı, el ve ayaklarda uyuşma gibi şikâyetler ve kemik erimesi (osteoporoz) yönünden hastalar değerlendiriliyor. Boyun fıtığı, bel fıtığı, bel kayması, kireçlenme gibi birçok hastalıkla uyumlu hastalar fizik tedavi ve rehabilitasyon ünitesinde bölgesel olarak tedaviye alınıyor.Balıklıgöl devlet hastanesinde fizik tedavi hizmeti alan tüm hastalar hastanenin özel aracı ile Şanlıurfa’nın her bölgesinden evinden alınıp tekrar evine bırakılıyor.
Ünitede; Hotpack, TENS, kısa dalga diatermi, US, infraruj, coldpack, elektrik stimilasyon, Traksiyon cihazları bulunmaktadır. felç geçirmiş kas hastalığı, protez ameliyatı geçirmiş, kırık sonrası problemleri olan hastalar rehabilitasyon ünitesinde fizyoterapist tarafından rehabilitasyon programına alınıyor. Rehabilitasyon ünitesinde omuz çarkı, parmak merdiveni, denge tahtası, paralel bar ile aktif olarak çalışılıyor.Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitesinde servis ile evden alınıp eve bırakılan günlük ortalama 150 hasta bu hizmetlerden faydalanıyor.

FACEBOOK YORUMLARI