USD
EURO
ALTIN

Büyükşehirle hizmete tam gaz

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 12 ilçe de olduğu gibi  Bozova ilçesinde de başta prestij caddesi olmak üzere  Su sorunu ve kırsal alandaki  yol ağı ve diğer çalışmalara hız verildi.  Bu çalışmaların tamamlanması ile birlikte Bozova’nın çehresi değişecek.  Bozova kent merkezi başta olmak üzere  ÇATAK tesisleri ve Çatak tesislerin yolundaki  asfaltlama ile Çatak tesislerin  yolu yeni bir […]

Büyükşehirle hizmete tam gaz
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 12 ilçe de olduğu gibi  Bozova ilçesinde de başta prestij caddesi olmak üzere  Su sorunu ve kırsal alandaki  yol ağı ve diğer çalışmalara hız verildi.  Bu çalışmaların tamamlanması ile birlikte Bozova’nın çehresi değişecek.  Bozova kent merkezi başta olmak üzere  ÇATAK tesisleri ve Çatak tesislerin yolundaki  asfaltlama ile Çatak tesislerin  yolu yeni bir çehre kazandı.

DURMAK YOK HİZMETLERE DEVAM

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi  Bozova- Suruç arasındaki  yol ağındaki  çalışmalarına  başladı.  Bu yolun bitmesi ile birlikte  Bozova’dan Suruç ilçesine ve Gaziantep iline gitmek için artık  Şanlıurfa istikameti yerine  bu yolu kullanacaklar.  Vatandaşlar daha iyi hizmet verme adına  yapılan  yol ağı çalışmaları kısa sürede bitirilmesi bekleniliyor.  Bu yolun yanı sıra  Sinekli, Sızan, Sızan,Güngördü, Şanlıavşar  ve bağlı mahalle yollarında da çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bunun yanı sıra yine  Bozova grup yolu olarak  bilinen  çalışmalarda tamamlandı ve tamamlama aşamasına gelindi.

BOZOVA HİZMyol 1ETE DOYACAK

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanında bulunan  tüm mahallelerde ve Bozova ilçe merkezin de  çalışmalar tüm hızıyla sürerken, Bozova’nın en önemli iki caddesi olan  Çatak, Dörtyol, Sanayi caddesindeki  prestij caddesi çalışmalarının  alt yapısı tamamlandı.  Üst yapı çalışmalarına da bugün başlanacak.  Çalışmalar ile ilgili olarak  Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı  Nihat Çiftçi,  Bozova ilçesi  Kent merkezine yakın olma hesabı ile bizim için önemli bir yere sahiptir.  Bozova ilçemizi  cazibe merkezi haline getirme kadına  Büyükşehir olarak çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürmekteyiz.  Bozova hizmet alanında hak ettiği  hizmetleri alacaktır.  Bozova halkımız hizmetlerin en güzeline layıktır’ dedi.

ARTIK SORUNLAR YERİNDE ÇÖZÜLECEK

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi  tarafından Bozova ilçesinde kurulan  Şube müdürlük ile birlikte  artık vatandaşlar sorunlarını büyükşehir belediyesi yerine  Bozova ilçesinde bulunan  şube müdürlüğüne giderek çözüme kavuşturulacak.  Bozova ilçesinde kurulan  Şube müdürlüğü görevine  Vedat Güzel atanırken,  güzel göreve geldiği günden bu yana  hizmetlerin aksamadan daha hızlı bir şekilde yürümesi için  adeta gecesini gündüzüne katarak  çalışıyor. Şube Müdür Güzel,  Vatandaş odaklı  vatandaşa daha iyi hizmet anlayışı ile görevimizin başındayız. Hizmetlerimizi  en süratlı bir şekilde çalışmaları tamamlama adına  tüm ekip arkadaşlarımız ile birlikte  çalışıyor. Ve Bozova halkına hizmet veriyoruz.  Hizmet noktasında  hiçbir öğün vermeden gece gündüz demeden  çalışacağız. Halkımız  bundan sonra tüm sorunlarını kent merkezinde bulunan  Büyükşehir Belediyesi yerine  şube müdürlüğümüze gelerek  iletebilir ve bizde şube olarak  bu sorunları yerinde tespit ve çözümü noktasında halkımıza hizmet vereceğiz’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI