USD
EURO
ALTIN

Bu kış kimse üşümeyecek

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- Bozova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından her yıl olduğu gibi bu yıl da yakacak yardımı dağıtımına başlandı. Alınan bilgiler doğrultusunda, 6 bin 666 aileye kömür yardımında bulunulacağı öğrenildi. Sosyal devlet olma anlayışı içerisinde, kış mevsiminde vatandaşlarımızın mağduriyetlerini en aza indirmek ve geçimini sağlamada güçlük çeken vatandaşlara bir nebze olsun destek olmak […]

Bu kış kimse üşümeyecek
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- Bozova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından her yıl olduğu gibi bu yıl da yakacak yardımı dağıtımına başlandı. Alınan bilgiler doğrultusunda, 6 bin 666 aileye kömür yardımında bulunulacağı öğrenildi. Sosyal devlet olma anlayışı içerisinde, kış mevsiminde vatandaşlarımızın mağduriyetlerini en aza indirmek ve geçimini sağlamada güçlük çeken vatandaşlara bir nebze olsun destek olmak amacı ile vatandaşlarımıza kömür yardımında bulunuluyor.Dağıtımı yapılan kömürün vatandaşların evlerine teslim edildiği, vatandaşların herhangi bir yükleme, nakliye ve hamaliye ücreti ödemediği bu hizmette, hizmet vatandaşın ayağına götürülmektedir.Gazetemiz olarak, vatandaşlarımızın Korona tedbirleri doğrultusunda hareket etmeleri gerektiğini hatırlatmak isteriz. Kömür listelerinde isimlerinin olup olmadığını Bozova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın 0414 711 6542 veya 0414 711 5889 nolu telefonlarını arayarak öğrenebilecekler. Bulaş riskinin olduğu bu süreçte istenmeyen kalabalıkların oluşmaması ve vatandaşlarımızın kendilerini bu riskten korumaları açısından Vakfa bizzat müracaatta bulunmalarına gerek bulunmamaktadır.

BU KIŞ KİMSE ÜŞÜMEYECEK

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından bu yıl 6 bin 666 aileye yapılacak yakacak yardımları tüm hızıyla devam ederken, kış ayları öncesinde yardıma muhtaç tüm ailelere yakacak yardımı tamamlanmış olacak. Bu yıl geçen yıllara oranla havaların sıcak geçmesi ve yağışların olmayışı ile birlikte kömür dağıtımında her hangi bir sıkıntının yaşanmayacağı öğrenildi. Önümüzdeki günlerde tamamlanması beklenen kömür dağıtımı ile birlikte yardıma muhtaç ailelere yakacak yardımı da tamamlanmış olacak.

FACEBOOK YORUMLARI