USD
EURO
ALTIN

Bozova’ya eğitim üssü

 Bozova ilçe merkezine yapımı tamamlanan 110 derslik 4 okul ve pansiyon yeni eğiti m öğretim yılında hizmete giriyor. Bağlıca yolunda yapımı tamamlanan okullar adeta eğitim üssü oluyor. Burada yapılan yeni okullar başta Bozova Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Bozova Erkek İmam Hatip lisesi, Bozova Anadolu Lisesinin yanı sıra Şehit Abdulkadir Oğuz Orta okulu yeni […]

Bozova’ya eğitim üssü
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

 Bozova ilçe merkezine yapımı tamamlanan 110 derslik 4 okul ve pansiyon yeni eğiti m öğretim yılında hizmete giriyor. Bağlıca yolunda yapımı tamamlanan okullar adeta eğitim üssü oluyor. Burada yapılan yeni okullar başta Bozova Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Bozova Erkek İmam Hatip lisesi, Bozova Anadolu Lisesinin yanı sıra Şehit Abdulkadir Oğuz Orta okulu yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerini bekliyor. Bozova İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzet Kılıç, ‘ Bozova ilçe merkezinde yapımı tamamlanan 4 okulumuzda yeni eğitim öğretim yılında ders başı yapacağız. Eğitim alanında Bozova her geçen gün biraz daha büyüyerek eğitim çıtasını da yükseltecektir’ dedi.

2015 Yılında temeli atılarak hızlı bir şekilde yapımı 2016 ilk çeyreğinde tamamlanan Bozova eğitim üssü yeni eğitim öğretim yılında kapılarını eğitime açmaya hazırlanıyor. Büyük bir özveri ile yapımı tamamlanan toplanda 110 derslikten oluşan 4 okul yeni eğitim yılında eğitime evet diyecek. Şanlıurfa Valiliği-ile Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılan okulların hızlı bir şekilde tamamlanması için Bozova Kaymakamlığı ve Bozova ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünün özverili çalışması sonucunda tamamlanan okullar artık yeni eğitim öğretim yılında açılmasını bekliyorlar.
EĞİTİM ÜSSÜ HAYIRLI OLSUN
Bozova Gölbaşı Mahallesi Bağlıca yolunda yapımı tamamlanan 110 derslikli 4 okuldan oluşan eğitim üssü Bozova ilçesine hayırlı olmasını dileyen Bozova İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzet Kılıç, ‘Bozova kent merkezinde büyük bir eksiklik olarak görülen derslik sorunu yeni yapılan okullarla çözüme kavuşmuş oldu. Eğitim alanında her geçen büyüyen Bozova ilçe milli eğitimi okullaşma adında da hergün büyüyor yeni yapılan dersliklerle derslik açığını büyük ölçüde tamamladık. Yeni eğitim öğretim yılında dar alanda yapılan eğitimler artık daha modern ve daha büyük dersliklerde eğitim vereceğiz. Eğitim alanında eğitimin çıtasını daha da yükseltmek için Başta İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak tüm şube müdürlerimiz, Okul Müdürlerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrenci velililerimizin desteğiyle eğitim çıtasını daha da yükselteceğiz. Gelişmiş toplumlar eğitim alanında alınan eğitimlerle yükselir. İlçemizin her alanda yükselmesi için başta eğitim çıtasını yükseltmemiz gerekiyor. Bunu içinde gece gündüz demeden tüm eğitim kadrolarımız ile birlikte büyük başarılara imza atma adına çalışmaktayız ve çalışacağız. Eğitimsiz bir toplum sürekli olarak başkalarına gebe ve mahkumdur. Başkalarına gebe kalmadan mahkum olmadan kendi ayaklarımız üzerinde durma noktasında eğitim alanında büyümemiz gerekiyor. İlçemizde yapımları tamamlanan 110 derslikli 4 okulda oluşan eğitim üssünde emeği geçen başta Şanlıurfa valiliğimiz olmak üzere Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Bozova Kaymakamlığı ve Bozova İlçe Milli Eğitim müdürlüğünde gece gündüz demeden çalışan tüm kadrolara ilçe ve kurumum adına teşekkür ediyorum. Yeni okullarımızın ilçemize öğretmenlerimize ve öğrencilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI