USD
EURO
ALTIN

Bozova’nın çehresini değiştirecek proje

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy gerek seçim çalışmalarında gerekse seçim sonrasında verdiği sözleri bir bir yerine getiriyor. Seçimler üzerinde bir yıl gibi kısa bir süre geçmesine rağmen, belediye başkanı Suphi Aksoy gerek kent merkezinde gerekse kırsal mahallelerde yapılması planlanan tüm projeleri bir bir hayata geçiriyor. Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy’un talimatlarıyla ilçeye […]

Bozova’nın çehresini değiştirecek proje
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy gerek seçim çalışmalarında gerekse seçim sonrasında verdiği sözleri bir bir yerine getiriyor. Seçimler üzerinde bir yıl gibi kısa bir süre geçmesine rağmen, belediye başkanı Suphi Aksoy gerek kent merkezinde gerekse kırsal mahallelerde yapılması planlanan tüm projeleri bir bir hayata geçiriyor. Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy’un talimatlarıyla ilçeye nefes aldıracak olan Yeşilova mahalle parkı ve yürüyüş, bisiklet yolu projesinin temeli bugün atıldı. Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy’un talimatlarıyla ilçeye nefes aldıracak olan Yeşilova mahalle parkı ve yürüyüş, bisiklet yolu projesinin temeli bugün atıldı.Yaptığı her çalışmada Bozova ilçesinin gelişmesi için gece gündüz demeden çalışan Başkan Aksoy Artık Bozova’nın kendine ait bisiklet ve yürüyüş yollarının gerektiğini ve bu alanda ki çalışmalarında fazla olacağını vurguladı. Meydan Projesinin temel atma süresi 1 ay geçmeden 2. Projenin temeli atıldı.Başkan Aksoy, Yeni Bisiklet ve yürüyüş yoluna ait projenin çalışmasının tamamlandığını ve temelin bugün atıldığını duyurdu. Yeni bisiklet ve yürüyüş yolu projesi içinde 1000 Metre yürüyüş yolu, 1000 Metre bisiklet yolu, dinlenme alanı, spor faaliyet alanları ve yeşil alan yer alıyor.Korona virüs sebebiyle sosyal mesafe korunarak temel atıldı. Temel atma programına belediye başkanı Suphi Aksoy, Belediye Başkan Yardımcısı İlhan Ziro, Belediye Meclis üyesi Fethi Kılıç ve Belediye Personelleri ile sosyal mesafeyi koruyarak sade bir temel atma programı gerçekleştirildi.Bu yeni projenin en kısa sürede tamamlanarak Bozova halkının hizmetine sunulacağını da sözlerine ekleyen Başkan Aksoy Bozova’nın önemli bir eksikliğini de tamamlamış olacaklarını dile getirdi.

BOZOVA HER ZAMAN EN İYİSİNE LAYIKTIR

Belediye Başkanı Suphi Aksoy, bir yıllık görev süremiz dolarken, halkımıza verdiğimiz tüm sözleri bir bir yerine getirme adına çalışmalarımız aralıksız olarak sürdürmekteyiz. Bir yıl içerisinde özellikle kent merkezinde park ve meydanın yanı sıra yine ilçe merkezinde cadde ve sokaklarımızdaki parke taşı döşemesi, temizlik, ve diğer hizmetlerin aralıksız olarak gerek ilçe merkezinde gerekse tüm kırsal mahallelerimizde her türlü hizmetlerimiz aralıksız olarak devam etmektedir. Bozova ve Bozova halkı her zaman en iyisine layıktır’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI