USD
EURO
ALTIN

Bozova okuyor

Bozova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen kitap okuma etkinliği tüm ilçe ve kırsalında şenlik havasında gerçekleştirildi. Kadir KÖSELER BOZOVA- Bozova kitap okuyor etkinliği düzenlendi. İlçe Milli Eğitim tarafından gerçekleşen etkinlik okullarda , bahçelerde kütüphanelerde yapıldı. Bu yıl 2.si düzenlenen okuma etkinliğine Şube Müdürü Sedat Göktürk öncülüğünde ve diğer kamu kurumlarının temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler […]

Bozova okuyor
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Bozova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen kitap okuma etkinliği tüm ilçe ve kırsalında şenlik havasında gerçekleştirildi.

Kadir KÖSELER

BOZOVA- Bozova kitap okuyor etkinliği düzenlendi. İlçe Milli Eğitim tarafından gerçekleşen etkinlik okullarda , bahçelerde kütüphanelerde yapıldı. Bu yıl 2.si düzenlenen okuma etkinliğine Şube Müdürü Sedat Göktürk öncülüğünde ve diğer kamu kurumlarının temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Konferanslar, sunumlar, belgeseller, müzik dinletisi, ziyaretler ve kitap okuma etkinliklerinin yanı sıra öğrencilerle de bir araya geleceklerini belirten Göktürk, “Çalıştaylar, söyleşiler, istişare toplantıları, Kütüphane Oryantasyonu gibi etkinliklerle dolu dolu bir Kitap Okuyoruz projesini icra ediyoruz. Bugünkü etkinliğimiz de bunlardan bir tanesi. İlçe genelinde yapılacak olan etkinliklerde kitap okumanın önemini hakkında farkındalık oluşturmayı hedefliyoruz. Bugün düzenlediğimiz kitap okuma etkinliğinin amacı halkımızın kitap ve kütüphaneye olan ilgisini artırmak, okuma alışkanlığı ve okuma kültürü konusunda farkındalık oluşturmak” diye konuştu. Açık havada kitap okuma zevkinin bir başka olduğunu dile getiren okuyucularda; “Ne kadar çok okursak toplum olarak o kadar çok bilinçli ve eğitimli oluruz. Okumak soylu bir davranıştır. Okuyan insanın duygusal zekası gelişir ve toplumda kendi daha iyi ifade eder. O yüzden bol bol okumalıyız. Okumanın yeri ve zamanı yoktur. Bugün bu toplumda bir yerler edinmişsek; bundaki en büyük pay çok okumaktan kaynaklanıyor” diyerek okumanın önemine değindiler.Bu proje kapsamında dereceye giren öğrencilere yıl sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürümüz tarafından ödül olarak 25 öğrenciye tablet verilecektir.

FACEBOOK YORUMLARI