USD
EURO
ALTIN

Bozova Muhtarlar Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Gaffari Acıoğlu; ‘birlikte kuvvet doğar’

Muhtarlar Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Gaffari Acıoğlu, ‘Bozova’nın geleceği için birlikte hareket ederek sorunlarının çözümünü oluşturabiliriz’ dedi. Kadir KÖSELER BOZOVA- 2014 Yılında Kurulan Bozova Muhtarlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yeni yerine taşındı. Taşıma ile birlikte kurucu başkanlığını yapan Ali Ataş’ın yerine yönetim kurulu üyeleri kararı ile Gaffari Acıoğlu geldiği öğrenildi. Başkanlığa yeni seçilen Yaylak […]

Bozova Muhtarlar Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Gaffari Acıoğlu;	‘birlikte kuvvet doğar’
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Muhtarlar Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Gaffari Acıoğlu, ‘Bozova’nın geleceği için birlikte hareket ederek sorunlarının çözümünü oluşturabiliriz’ dedi.

Kadir KÖSELER

BOZOVA- 2014 Yılında Kurulan Bozova Muhtarlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yeni yerine taşındı. Taşıma ile birlikte kurucu başkanlığını yapan Ali Ataş’ın yerine yönetim kurulu üyeleri kararı ile Gaffari Acıoğlu geldiği öğrenildi. Başkanlığa yeni seçilen Yaylak Mahalle Muhtarı Gaffari Acıoığlu, ‘ilçemizde 3 muhtarlar derneği bulunmaktadır. İlçemiz genelinde sorunların çözümü noktasında başta muhtarlar dernekleri olmak üzere bürokratlar ve STK’lar iş birliği içerisinde hareket etmelidir. Buradaki amacımız her zaman ki gibi Bozova ve Bozova halkı olmalıdır. İlçemizdeki sorunların çözümü noktasında birlikte hareket edilmesinden yanayım. Birlikte hareket ettiğimiz süre içerisinde çözemeyeceğimiz bir sorun kalmayacağı kanaatindeyim. Bozova Muhtarlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak her zaman yeniliklere açığız’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI