USD
EURO
ALTIN

Bozova ÇATOM kapanıyor mu

GAP İdaresi tarafından Güneydoğu Anadolu illerinde açmış olduğu ÇATOM merkezleri bir çok yerde kapanacağı öğrenildi. Yıllarca kurulan ÇATOM merkezlerinde bir çok bayan kursiyeri iş hayatı ile tanıştıran merkezlerin kapatılacağı öğrenildi.   Kadir KÖSELER BOZOVA- GAP Bölge Kalkınma İdaresi tarafından GAP Bölgesi’nde 1995 yılından itibaren 9 il ve ilçelerinde açılan ve sayısı 50’ye ulaşan ÇATOM merkezlerinin […]

Bozova ÇATOM kapanıyor mu
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • GAP İdaresi tarafından Güneydoğu Anadolu illerinde açmış olduğu ÇATOM merkezleri bir çok yerde kapanacağı öğrenildi.
  • Yıllarca kurulan ÇATOM merkezlerinde bir çok bayan kursiyeri iş hayatı ile tanıştıran merkezlerin kapatılacağı öğrenildi.

 

Kadir KÖSELER

BOZOVA- GAP Bölge Kalkınma İdaresi tarafından GAP Bölgesi’nde 1995 yılından itibaren 9 il ve ilçelerinde açılan ve sayısı 50’ye ulaşan ÇATOM merkezlerinin bir çoğu kapacağı öğrenildi. Alınan bilgiye göre kira olan tüm çatom merkezleri kapatılacağı kira olmayan merkezlerin ise Gençlik ve spor bakanlığı bünyesinde genç ofisler olarak faaliyetlerine devam edileceği öğrenildi. Yıllar önce Bozova ilçesinde kurulan Bozova ÇATOM merkezi’de kapanacağı öğrenildi. Bugüne kadar Bozova ÇATOM merkezinde kursiyer olarak kurs gören yüzlerce bayan iş ve istihdam sahi olurken, kursiyerlerin yanı sıra yine merkezde başta okul öncesi eğitim başta olmak üzere bir çok alanda da ilçeye büyük katkılar sağlandığı bilinmektedir.Bozova ÇATOM merkezi kurulduğu ilk günden bugüne sürekli olarak sosyal aktiviteler de büyük önem vermiştir.Kurulduğu ilk günden bugüne kadar Bozova ÇATOM merkezinde müdürlük ve yöneticilik yapan Dilek Kara’nın ise önümüzdeki günlerde yine GAP idaresinde başka görevlerde yer alacağı öğrenildi. Dilek Kara, çatom merkezinde özellikle ilçedeki kız ve bayanların iş hayatına atılmalarının yanı sıra eğitim-öğretim, kuran kursu ve diğer alanlarda da eğitim almaları için büyük mücadele verdiği bilinmektedir.

FACEBOOK YORUMLARI