USD
EURO
ALTIN

Bozova belediyesinden üniversite kursu

Her alanda olduğu gibi eğitim alanında da desteklerini sürdüren Bozova Belediyesi, Bozova halk eğitim merkezi ile ortaklaşa açacağı üniversiteye hazırlık kurs kayıtları başladı. Kayıtlar 15 Ekime kadar devam edecek.   Fuat ARSLAN Bozova Belediye başkanı Suphi Aksoy her zaman gençlere ve gençliğe verdiği desteklerini sürdürmeye devam ediyor. Bu yıl üniversiteye hazırlanacak olan öğrencilere katkı sunma […]

Bozova belediyesinden üniversite kursu
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Her alanda olduğu gibi eğitim alanında da desteklerini sürdüren Bozova Belediyesi, Bozova halk eğitim merkezi ile ortaklaşa açacağı üniversiteye hazırlık kurs kayıtları başladı. Kayıtlar 15 Ekime kadar devam edecek.

 

Fuat ARSLAN

Bozova Belediye başkanı Suphi Aksoy her zaman gençlere ve gençliğe verdiği desteklerini sürdürmeye devam ediyor. Bu yıl üniversiteye hazırlanacak olan öğrencilere katkı sunma adına İlçe Halk Eğitim Merkezi ile birlikte üniversiteye hazırlık kursu açtırıyor. Hazırlık kursları öncesinde kayıtlar alınmaya başladı. Üniversite sınavı öncesinde üniversiteye gitmek isteyen öğrenci ve mezun öğrenciler için açılacak olan üniversiteye hazırlık kursu verilecek. Kurs ile ilgili olarak yazılı bir açıklamada bulunan Belediye Başkanı Suphi Aksoy, ‘ her zaman olduğu gibi gençlerimize ayrı bir önem veriyoruz. Bozova belediyesi olarak bu yıl üniversiteye gidecek öğrencilerimize yönelik olarak Halk eğitim merkezimiz ile birlikte ücretsiz üniversite hazırlık kursu açıyoruz. Kursa gitmek isteyen tüm öğrencilerimiz 15 ekime kadar kayıt yaptırmaları gerekiyor. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin iyi bir üniversitede eğitim alabilmeleri adına Bozova belediyesi olarak bizde gerekli tüm desteği sonuna kadar vereceğiz’ dedi.

 

FACEBOOK YORUMLARI