USD
EURO
ALTIN

Bozova Belediyesinden istihdama tam destek

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy gerek seçim vaatlerinde gerekse göreve geldiği ilk günden itibaren İşsizliği önleme adına İstihdam oluşturmak ve fabrikalar kurmak hayali gerçekleştirmeye başladı. Başkan Aksoy, Kent merkezinde 3bin m2 alanda 200 kişiyi istihdam edecek olan ayakkabı fabrikasının temelini belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, belediye çalışanları ve vatandaşlarda yallah bismillah diyerek attı.   İbrahim […]

Bozova Belediyesinden istihdama tam destek
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy gerek seçim vaatlerinde gerekse göreve geldiği ilk günden itibaren İşsizliği önleme adına İstihdam oluşturmak ve fabrikalar kurmak hayali gerçekleştirmeye başladı.
  • Başkan Aksoy, Kent merkezinde 3bin m2 alanda 200 kişiyi istihdam edecek olan ayakkabı fabrikasının temelini belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, belediye çalışanları ve vatandaşlarda yallah bismillah diyerek attı.

 

İbrahim Halil KUŞ

BOZOVA- Bozova Belediyesi her alanda olduğu gibi istihdama yönelik olarak projelerini bir bir hayata geçiriyor. Bozova kent merkezinde 200 kişiye istihdam sağlayacak olan ayakkabı fabrikasının temeli düzenlenen törenle atıldı. Temel atma törenine Belediye Başkan yardımcılar belediye meclis üyeleri Mahalle Muhtarları,Belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı. Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy,gerek seçim vaatlerinde gerekse göreve geldiği ilk günden bu yana her zaman ilçenin kalkınması adına yeni projeleri hayata geçiriyor. Başkan Aksoy özellikle istihdama yönelik olarak ilçe ekonomisine ve işsizliği bitirme adına hayata geçirmeyi hedeflediği ilk projesinin temelini attı. Bozova kent merkezinde 200 kişiye aş kapısı olacak olan ayakkabı fabrikası kısa sürede tamamlanarak hizmete açılması bekleniliyor. Temel atma töreninde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Suphi Aksoy, ‘200 kişilik fabrikanın temelini atıyoruz. İşsizliği önleyecek olan fabrikamızın temelini atmış bulunmaktayız. 200 kişinin iş sahibi olması demek 800 aile demektir. İnşallah bunun devamı gelecektir. Bugün temelini atmış olduğumuz fabrikamızın öncelikle ilçemize milletimize ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca bizleri yalnız bırakmayan mahalle muhtarlarımıza,belediye meclis üyelerine,belediye çalışanlarına firma yetkililerine ve halkımıza teşekkür ediyorum. Yallah bismillah diyerek fabrikamızın ilk harcını atmış oluyoruz’ dedi .

 

FACEBOOK YORUMLARI