USD
EURO
ALTIN

Bozova belediyesinden eğitime hep destek tam destek

Bozova Belediyesi Haziran ayında yapılacak olan Ortaokul 8’ci sınıf Liselere giriş sınavı LGS ve Üniversitesi sınavına girecek olan 12’ci sınıflar için TYT deneme sınavı desteği devam ediyor.   Fuat ARSLAN Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy eğitime ve gençliğe verilen destekler tüm hızıyla devam ediyor. Haziran ayında yapılacak olan Liselere giriş sınavı ile Üniversiteye sınavları öncesinde […]

Bozova belediyesinden eğitime hep destek tam destek
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Bozova Belediyesi Haziran ayında yapılacak olan Ortaokul 8’ci sınıf Liselere giriş sınavı LGS ve Üniversitesi sınavına girecek olan 12’ci sınıflar için TYT deneme sınavı desteği devam ediyor.

 

Fuat ARSLAN

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy eğitime ve gençliğe verilen destekler tüm hızıyla devam ediyor. Haziran ayında yapılacak olan Liselere giriş sınavı ile Üniversiteye sınavları öncesinde eğitime hep destek tam destek düsturuyla desteklerini sürdürmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içerisinde Bozova ilçe genelinde tüm orta okulu ve liselerde sınavlara hazırlanan öğrencilere deneme sınavı desteği vererek öğrencilerin iyi bir okulda eğitim almalarını sağlıyor.

ÖĞRENCİLERE VE EĞİTİME TAM DESTEK

Göreve geldiği ilk günden bugüne sürekli olarak gençlere ayrı bir önem veren Bozova Belediye başkanı Suphi Aksoy ortaokul ve liselerde eğitim gören son sınıf öğrencilerin Haziran ayında yapılacak olan sınavlar öncesinde deneme sınavı desteği vermeye devam ediyor. Milli Eğitim İlçe Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen deneme sınavları tüm okullarda geçtiğimiz hafta içerisinde 5’cisi yapıldı.

FACEBOOK YORUMLARI