USD
EURO
ALTIN

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy; ‘söz verdiğimiz gibi çalışmaya devam’

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- 2019 Mart yerel seçimlerinden bu yana göreve geldiği ilk gün aşkıyla Bozova ve Bozova halkına en iyi hizmetleri ve projeleri bir bir bitirme adına verdiği sözleri yerine getiren Belediye Başkanı Suphi Aksoy, ‘söz verdiğimiz gibi çalışmaya devam durmak yok hizmete devam ilkesiyle gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bugüne kadar hayata geçirdiğimiz projelerimizi açıklarsak, […]

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy;	‘söz verdiğimiz gibi çalışmaya devam’
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- 2019 Mart yerel seçimlerinden bu yana göreve geldiği ilk gün aşkıyla Bozova ve Bozova halkına en iyi hizmetleri ve projeleri bir bir bitirme adına verdiği sözleri yerine getiren Belediye Başkanı Suphi Aksoy, ‘söz verdiğimiz gibi çalışmaya devam durmak yok hizmete devam ilkesiyle gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bugüne kadar hayata geçirdiğimiz projelerimizi açıklarsak, ilçemizin adeta kangren haline gelen ve ilçeye nefes aldıracak olan Kent meydanı parkını geçtiğimiz temmuz ayında bitirerek halkımızın hizmetine açtık. Bunun yanı sıra kitap otağı bitti. Kırmızıpınar mahallesinde devam eden parkı bitirdik. Yeşilova mahallesinde bisiklet ve yürüyüş yolu bittirdik.bunun yanı sıra halen devam eden Yarı olimpik yüzme havuzu,Gençlik merkezi,yeni modern soğuk hava deposu,Yavuzselim mahalle taziye evi,yaylak mahallesinde hayvan pazarı 2 kırsal mahallemizdeki halı saha,okullar bölgesinde kütüphane,ve en önemlisi hastane bölgesinde yeni imara açılan alanda 2-3 katlı olan imarı 4 ve 5 kata çıkartıyoruz. Bunun yanı sıra kent merkezi ve kırsal mahallelerimizde 150 bin metre kare parke ve bordür taşı döşemesini yaptık. Bunun yanı sıra yine kırsal mahallelerimizde stabilize ve mahalle içindeki cadde ve sokaklardaki çalışmalarımızın çoğu da bitme aşamasına geldi’ dedi.

HİZMETTE SINIR TANIMIYORUZ

Bozova belediyesi olarak halkımıza her zaman en iyi hizmeti sunma adına çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürmekteyiz. Yaptığımız ve yapacağımız projeler içinde yine halkımızdan görüş alarak çalışıyoruz diyen Başkan Aksoy, ‘ halkımızın tüm isteklerin ve ihtiyaçları doğrultusunda belediye olarak gece gündüz demeden,halkımıza hizmet aşkıyla çalışıyoruz. Hizmette sınır tanımıyoruz. Kent merkezi başta olmak üzere tüm kırsal mahallelerimize eşit bir şekilde hizmeti sunuyoruz’ dedi.

HER ZAMAN HALKIMIZLA İÇ İÇEYİZ

Her fırsatta halk ve esnaf ziyaretlerini sürdüren Belediye başkanı Aksoy, ‘ göreve geldiğimiz ilk günden itibaren her zaman halkımızla iç içe olduk. Hiçbir zaman halkımızdan kopmadık ve kopmayacağız. Halkımızın sesini dinleyerek onların her ihtiyacına cevap verme adına çalışıyoruz. Malumunuz olduğu gibi geçtiğimiz mart ayından bu yana dünyayı etkisi altına alan corona virüs covid-19 salgın hastalığı nedeniyle sürekli bir şekilde halkımızla bir araya gelemiyorum ama bulduğum her fırsatta onları ziyaret ederek onların dertleriyle dertlenen ve onların sorunlarının çözümü noktasında belediyenin tüm imkanlarını seferber ederek hizmet ediyoruz. Bozova hizmette susamış ve hizmet bekliyor. Bize bir dakika bile fazla hizmet için hizmette sınır tanımıyor ve hizmet aşkıyla çalışıyoruz’ dedi.

2021 BOZOVA’NIN ŞAHLANIŞI OLACAK

2021 yılında imkanlar el verdiği sürece Bozova’mıza daha iyi hizmetleri ve projeleri sunma adına çalışacağız. Açıklamasında bulunan Başkan Aksoy, ‘ ilçemizin en büyük eksikliklerinden biri olan küçük sanayi sitesinin projesine inşallah başlamayı hedefliyoruz. Bunun için çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürmekteyiz. Bunun yanı sıra yeni projeleri hayata geçirme adına da çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. İlçemize otogar,sahil yolu ve diğer birkaç önemli proje de inşallah kısa sürede hayata geçecektir. Daha güzel ve daha modern bir Bozova için varız’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI