USD
EURO
ALTIN

Bölgenin en büyük modern hayvan pazarı açıldı

Yaylak Kırsal Mahallesinde bulunan bölgenin en büyük Canlı Hayvan Pazarı Bozova Belediyesi tarafından daha modern ve hijyen haline getirilen canlı hayvan pazarının açılışı Cumartesi günü yapıldı.   Özel HABER BOZOVA- Uzun yıllardan bu yana Yaylak kırsal mahallesinde her cumartesi günü kurulan canlı hayvan pazarı ile sebze meyve ve diğer ürünlerin satışı yapıldığı alan yeniden revize […]

Bölgenin en büyük modern hayvan pazarı açıldı
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Yaylak Kırsal Mahallesinde bulunan bölgenin en büyük Canlı Hayvan Pazarı Bozova Belediyesi tarafından daha modern ve hijyen haline getirilen canlı hayvan pazarının açılışı Cumartesi günü yapıldı.

 

Özel HABER

BOZOVA- Uzun yıllardan bu yana Yaylak kırsal mahallesinde her cumartesi günü kurulan canlı hayvan pazarı ile sebze meyve ve diğer ürünlerin satışı yapıldığı alan yeniden revize edildi. Daha modern hale getirilen canlı Hayvan Pazarı Cumartesi günü açıldı. Bölgenin en büyük canlı hayvan pazarı olan Yaylak hayvan pazarında yapılan çalışmalar kısa sürede tamamlandı. Belediye Başkanı Suphi Aksoy belediye başkanı seçildiği ilk günde Yaylak Kırsal mahallesinde bulunan pazarın bölgeye yakışır daha modern yapılması için talimat vermişti. Verilen talimatlar doğrultusunda projesi hazırlanan ve kısa sürede eski alan revize edilerek daha modern ve bölgeye yakışır bir pazarın yapılması için start verilmişti. Hafta içinde tamamlanan modern canlı hayvan pazarı Kurban Bayramı öncesinde kapılarını açtı.

ARTIK DAHA HİJYEN VE MODERN BİR PAZAR VAR

Daha önceleri hijyenik olmayan ortamda olan canlı hayvan pazarı Bozova Belediyesi tarafından revize edilerek, daha hijyen ve modern canlı hayvan pazarı yapıldı. yaklaşan kurban bayramı öncesinde açılışı gerçekleştirilen Modern canlı Hayvan pazarında hem alıcılar hem satıcılar hemde satışa getirilen tüm canlı hayvanlar satışlar gerçekleştirilecek.

FACEBOOK YORUMLARI