USD
EURO
ALTIN

Bölgede bir ilk

Abdullah POLAT BOZOVA- Bozova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı geçtiğimiz hafta Bozova’nın ve bölgenin en büyük eksikliklerinden biri olan Çamaşırhane kurdu. Açılışını Bozova Kaymakamı Zekeriya Göker ve Vakıf Mütevelli Heyeti ve Vakıf müdürü Veysel Can Vakıf Şefi Sabri Satıcı ve diğer çalışanlarla birlikte halk katıldı. Kurulan çamaşırhane ile birlikte özellikle bekar memurlar ve öğrenciler olmak […]

Bölgede bir ilk
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Abdullah POLAT

BOZOVA- Bozova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı geçtiğimiz hafta Bozova’nın ve bölgenin en büyük eksikliklerinden biri olan Çamaşırhane kurdu. Açılışını Bozova Kaymakamı Zekeriya Göker ve Vakıf Mütevelli Heyeti ve Vakıf müdürü Veysel Can Vakıf Şefi Sabri Satıcı ve diğer çalışanlarla birlikte halk katıldı. Kurulan çamaşırhane ile birlikte özellikle bekar memurlar ve öğrenciler olmak üzere maddi durumu iyi olmayıpta evde çamaşır makinesi bulunmayan tüm vatandaşlar çamaşırhaneden faydalanacaklar.

BÜYÜK BİR EKSİKLİK GİDERİLDİ

Bozova Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Bozova’da ilklere imza atmaya devam ediyor. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından projelendirilerek hayata geçirilen Çamaşırhane başta olmak üzere diğer projelerde bir bir hayata geçiriliyor. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfı sadece yardıma muhtaç dul,yetim kimsesiz ve garibanlara gerek maddi gerekse nakdi yardımların yanı sıra Sosyal alanda da faaliyet vermeye devam ediyor. Bozova’da görülen eksiklikleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tamamlamaya çalışıyor.

SONY DSC

FACEBOOK YORUMLARI