USD
EURO
ALTIN

Biçer biçim fiyatları belirlendi

Tarımda hasat mevsimin gelmesi ile birlikte sulu ve kuru tarım alanlarında biçerdöver biçme fiyatları belirlendi. Belirlenen fiyatlar sulama alanında dekar başı 100 tl kuru tarım alanlarında ise dekar başı 80 tl olarak belirlendiği açıklandı. Fuat ARSLAN Ülkemizin en büyük girdisi ve kalkınması olan tarım alanlarında yaz ayların gelmesi ile birlikte hasat mevsimi de başladı. Hasat […]

Biçer biçim fiyatları belirlendi
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Tarımda hasat mevsimin gelmesi ile birlikte sulu ve kuru tarım alanlarında biçerdöver biçme fiyatları belirlendi. Belirlenen fiyatlar sulama alanında dekar başı 100 tl kuru tarım alanlarında ise dekar başı 80 tl olarak belirlendiği açıklandı.

Fuat ARSLAN

Ülkemizin en büyük girdisi ve kalkınması olan tarım alanlarında yaz ayların gelmesi ile birlikte hasat mevsimi de başladı. Hasat öncesinde tarım alanlarında ürünlerini hasat etmek için biçerdöver fiyatların belirlenmesini bekleyen çiftçi ve üreticiler için Ziraat Oda başkanlarını imzası ile bu yıl ki biçerdöver fiyatları belirlendiği açıklandı. Yapılan açıklamaya göre bu yıl sulu tarım alanlarında dekar başı 100 Tl olarak belirlenirken, salma sulama alanında dekar başı 120 tl, nohut biçime dekar 90 tl, mercimek 100 tl kuru tarım alanlarında ise biçme fiyatları 80 tl olarak belirlendiği açıklandı. Konu ile ilgili olarak bir açıklamada bulunan Ziraat Oda başkanı Müslüm Okan, ‘çiftçi ve üreticilerimiz yakında ilgilendiren biçerdöver biçme fiyatlarını Şanlıurfa Ziraat Oda başkanımız Ahmet Eyyüpoğlu başkanlığında tüm ilçe ziraat oda başkanlarımızın katılım ile gerçekleştirilen toplantı sonrasında fiyatlar belirlenmiştir. Belirlenen fiyatlar hem üretici ve çiftçilerimiz hem de biçerdöver sahiplerinin yakından ilgilendiren bir fiyat belirlenmesi yapılmıştır. Belirlenen fiyatlar hem çiftçilerimize hem biçerdöver sahiplerine hayırlı olmasını dilerken tüm çiftçi ve üreticilerimize de bu yıl bol bereketli kazançlar diliyorum’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI