USD
EURO
ALTIN

Belediye Başkanı Suphi Aksoy;‘Halkımız hizmetlerin en güzeline layıktır’

Yaylak kırsal mahallesinde daha önce derme çatma bir şekilde olan Hayvan pazarı, ve semt pazarı Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy tarafından daha modern bir hale getirildi. Yaylak Kırsal mahallesinde bulunan Hayvan Pazarı, kısa sürede tamamlanarak halkın hizmetine sunuldu.   Özel Haber BOZOVA- Göreve geldiği ilk günden itibaren bölgenin en büyük hayvan pazarı olan Yaylak Hayvan […]

Belediye Başkanı Suphi Aksoy;‘Halkımız hizmetlerin en güzeline layıktır’
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Yaylak kırsal mahallesinde daha önce derme çatma bir şekilde olan Hayvan pazarı, ve semt pazarı Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy tarafından daha modern bir hale getirildi.
  • Yaylak Kırsal mahallesinde bulunan Hayvan Pazarı, kısa sürede tamamlanarak halkın hizmetine sunuldu.

 

Özel Haber

BOZOVA- Göreve geldiği ilk günden itibaren bölgenin en büyük hayvan pazarı olan Yaylak Hayvan pazarını daha modern bir hale getirmek adına başlatmış olduğu proje kısa sürede tamamlanarak hizmete açıldı. Belediye Başkanı Yaylak Kırsal mahallesinde tamamlanan hayvan pazarını ziyaret ederek buruda vatandaşlarla bir araya geldi. Belediye Başkanı Suphi Aksoy, halkımız her zaman en iyi hizmetlere layıktır. Daha önce derme çatma bir şekilde olan hayvan pazarımızı daha modern bir hale getirerek bölgenin en iyi hayvan pazarını halkımızın hizmetine sunduk’ dedi.

BÖLGENİN EN BÜYÜK HAYVAN PAZARI

Daha önceleri kışın çamurdan yazın ise toz ve topraktan geçilmeyen hayvan pazarı ve semt pazarı Belediye Başkanı Suphi Aksoy ile daha modern bir Pazar haline getirildi. Bölgenin en büyük hayvan pazarı olan Yaylak Hayvan pazarı bölgeye en güzel ve modern bir şekilde olması için geçtiğimiz yıl projelendirilen ve kısa sürede tamamlanan hayvan pazarı kurban bayramı öncesinde hizmete açılmıştı. Geçtiğimiz cumartesi günü Yaylak kırsal mahallesine giderek hem hayvan pazarındaki esnaf ile hem de semt pazarındaki esnaf ile bir araya gelen Belediye Başkanı Suphi Aksoy esnaflar tarafından büyük takdirle karşılandı.

FACEBOOK YORUMLARI