USD
EURO
ALTIN

Belediye Başkanı Suphi Aksoy;‘durmak yok hizmete devam’

31 Mart 2019’da yapılan yerel seçimlerde Belediye başkanı seçilen Suphi Aksoy, göreve geldiği ilk günden bugüne her zaman daha iyi hizmet etme adına gece gündüz demeden hizmet aşkıyla çalışıyor. Belediye’nin tüm imkanlarını adeta seferber ederek, Bozova ilçe genelinde her mahalleye her vatandaşa her sokağa eşit hizmet götürme adına hizmet etmeye devam edeceklerini belirterek, ‘ biz […]

Belediye Başkanı Suphi Aksoy;‘durmak yok hizmete devam’
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • 31 Mart 2019’da yapılan yerel seçimlerde Belediye başkanı seçilen Suphi Aksoy, göreve geldiği ilk günden bugüne her zaman daha iyi hizmet etme adına gece gündüz demeden hizmet aşkıyla çalışıyor.
  • Belediye’nin tüm imkanlarını adeta seferber ederek, Bozova ilçe genelinde her mahalleye her vatandaşa her sokağa eşit hizmet götürme adına hizmet etmeye devam edeceklerini belirterek, ‘ biz hizmet ve halk aşkıyla çalışıyor ve çalışmaya devam edeceğiz. Tek bir hedefimiz var her zaman halkımıza hizmet ruhuyla çalıyor ve çalışacağız’ dedi.

 

ÖZEL HABER

BOZOVA- 31M art 2019 yerel seçimler üzerinde geçen 2 yıllık hizmet süresini değerlendiren Belediye Başkanı Suphi Aksoy, ‘ ilk günkü hizmet aşkıyla ilçemize ve halkımıza hizmet etmeye devam ediyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana her zaman hizmet aşkıyla çalıştık ve çalışıyoruz. 31 mart 2019 yapılan seçimin üzerinde 2 yıl geçti. Hepimizin bildiği gibi dünyayı etkisi altına alan ve geçtiğimiz yıl 11 martta ülkemizde görülmeye başlayan covid-19 salgın hastalığı içlemimizde görülmeye başladı. Bir yıldan bu yana salgın hastalıkla mücadele de  belediye olarak gece gündüz demeden halkımıza hizmet etmeye çalıştık. Her türlü ihtiyaçlarını karşılama adına  tüm belediye birimlerimiz ile halkımızın yanında yer aldık. Salgın hastalığı nedeniyle 1 milyona yakın maskeyi belediyemiz öncülüğünde halk eğitim atölyelerinde ve ilçemizde bulunan tekstil atölyelerinde başta maske olmak üzere hijyen ürünlerini üreterek halkımıza dağıttık. Bunun yanı sıra yine ihtiyaç sahiplerine yaklaşık olarak 4 bin 500 paket gıda kolisi dağıtımında bulunduk. Bunun yanı sıra yine salgın hastalık nedeniyle tüm kamu kurum ve kuruluşlarımız olmak ilçe hastanesi,sağlık ocakları,emniyet ve jandarma  üzere cadde sokak, cami, okul,taziye evlerini dezanfekte ettik. Ve etmeye de devam ediyoruz. Her zaman halkımızın sağlığını düşünerek çalışıyoruz’ dedi.

NELER YAPTIK

2 yılda başta ilçe merkezi olmak üzere kırsal mahallelerde yapılan hizmetleri ve projeleri anlatan Başkan Aksoy, ‘ göreve geldiğimiz ilk günden kent merkezine nefes aldıracak olan kent meydanı projemizi hayata geçirerek en kısa zamanda tamamlayıp halkımızın hizmetine sunduk. Bunun yanı yine Yeşilova mahallemizde yürüyüş ve bisiklet yolu parkımızı tamamladık. Kent merkezinde büyük ihtiyaç olarak bilinen soğuk hava deposu temelini attık inşaatımız devam etmektedir. sıra yine kent merkezinde özellikle gençlerimizin kullanımına açılacak olan gençlik merkezi, yarı olimpik yüzme havuzu yine öğrencilerimizi yakından ilgilendiren kütüphane için okullar bölgesinde Büyükşehirimize yer tahsisi yaparak kütüphane yapımına başlandı. Bunun yanı sıra araç filomuzu genişleterek halkımıza daha iyi hizmet verme adına yeni araç alımında bulunduk. Yine kent merkezi başta olmak üzere kırsal mahallelerimizde parke ve bordur taşı stabilize yol çalışmalarımız devam ediyor. Yine ilçemizin en büyük sorunu olan imar sorununu çözüme kavuşturduk. Yeni ilçe hastanemizin yanında 900 bin m2 araziyi imara açtık. İnşallah burada alt yapı ve üst yapı çalışmalarını kısa sürede başlayarak yeni bir Bozova için de yatırımcılarımızı davet edeceğiz. İlçemizi her alanda kalkındırmak geliştirmek olması gereken yere getirmek için gece gündüz demeden çalışıyor ve çalışacağız’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI