USD
EURO
ALTIN

BAŞKAN EKİNCİ, ÖĞRENCİLERLE BİRLİKTE FİDAN DİKTİ

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla, “Geleceğe Nefes Ol” kampanyası kapsamında, öğrencilerle bir araya gelerek fidan dikti.11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü çerçevesinde dolayısıyla Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından başlatılan “Geleceğe Nefes Ol” fidan dikim kampanyası kapsamında, Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü koordinesinde İpekyol İlkokulu’nda fidan dikme etkinliği düzenlendi. Programa Viranşehir Kaymakamı Önder Koç, […]

BAŞKAN EKİNCİ, ÖĞRENCİLERLE BİRLİKTE FİDAN DİKTİ
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla, “Geleceğe Nefes Ol” kampanyası kapsamında, öğrencilerle bir araya gelerek fidan dikti.11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü çerçevesinde dolayısıyla Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından başlatılan “Geleceğe Nefes Ol” fidan dikim kampanyası kapsamında, Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü koordinesinde İpekyol İlkokulu’nda fidan dikme etkinliği düzenlendi. Programa Viranşehir Kaymakamı Önder Koç, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, kurum müdürleri, kurum çalışanları, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Kaymakam Koç ve Başkan Ekinci ile beraberindekileri çok sayıda çınar, zeytin ve dut ağacı fidanlarını toprakla buluşturdu.
Ağaç dikmenin önemli bir vatandaşlık görevi olduğunu belirten Başkan Ekinci, Viranşehir’de binlerce fidanı toprakla buluşturduklarını belirterek, “İnşallah bu projeyle ülkemizde ve ilçemizde yeşil alanlar daha da artacak. Bir fidanı toprakla buluşturmak, büyüyüp yeşermesini sağlamak kendimiz ve çocuklarımızın geleceği için yapmamız gereken en önemli görevlerden biridir. Bu kampanyaya destek olan tüm herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Programda öğretmen ve öğrencilerin taleplerini de dinleyen Kaymakam Koç ve Başkan Ekinci, daha sonra çekilen toplu hatıra fotoğrafının ardından okuldan ayrıldı.(Haber MERKEZİ)

FACEBOOK YORUMLARI