USD
EURO
ALTIN

Başkan Aksoy; ‘yaşlılarımız başımızın tacıdır’

Belediye Başkanı Suphi Aksoy, göreve geldiği ilk günden bu yana sürekli olarak esnaf,vatandaş,gençler ile sürekli olarak bir araya devam ederken, yaşlıları da unutmadı. Başkan Aksoy geçtiğimiz hafta içerisinde Bozova merkezdeki yaşlıları ziyaret ederek hayır dualarını aldı. Başkan Aksoy, ‘ her zaman halkımızla iç içeyiz. Bugün ilçe merkezimizde ikamet eden yaşlılarımızı da evlerinde ziyaret ederek hem […]

Başkan Aksoy;	‘yaşlılarımız başımızın tacıdır’
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Belediye Başkanı Suphi Aksoy, göreve geldiği ilk günden bu yana sürekli olarak esnaf,vatandaş,gençler ile sürekli olarak bir araya devam ederken, yaşlıları da unutmadı.
  • Başkan Aksoy geçtiğimiz hafta içerisinde Bozova merkezdeki yaşlıları ziyaret ederek hayır dualarını aldı. Başkan Aksoy, ‘ her zaman halkımızla iç içeyiz. Bugün ilçe merkezimizde ikamet eden yaşlılarımızı da evlerinde ziyaret ederek hem hayır dualarını aldık hem de onların gönüllerine dokunduk. Allah yaşlılarımızı başımızdan eksik etmesin’ dedi.

 

Özel HABER

BOZOVA- Belediye Başkanı Suphi Aksoy, bulduğu her fırsatta halkla buluşmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içerisinde Bozova merkezde ikamet eden yaşlı ve hastaları evlerinde ziyaret ederek hem hayır dualarını aldı. Hem de kendileri ile sohbet etti. Başkan Aksoy, ‘ bugün ilçe merkezinde bulunan yaşlılarımızı ziyaret ettik. Onların hayır dualarını aldık. Yaşlılarımız bizim başımızın tacıdırlar. Onların duasını almak ve onların dertleriyle dertlenmek en büyük vazifemizdir’ dedi. Gittiği her yaşlının evinde aldığı hayır dualarla gezilerini sürdüren başkan Aksoy, sokaklarda gezen çocukları da unutmadı. Başkan Aksoy çocuklarla da sohbet ederek onlara çeşitli hediyeler vermeyi de ihmal etmedi.

YAŞLILARIN DUASINI ALDI

Belediye Başkanı Suphi Aksoy kent merkezinde ikamet eden yaşlıları evlerinde ziyaret ederken, ziyaretlerde yaşlılar çam sakızı çoban armağanı gönüllerinde kopan evlerinde bulunan meyveleri ve çay ikramlarında bulunarak hayır dualarında bulundular. Yapılan ziyaretlerde Yaşlılar yapılan sohbette yaşlılar Geleceğin teminatı olan gençlere yönelik olarak yatırımların yapılmasını ve gençlere sahip çıkılmasın isterlerken, Başkan Aksoy ise ‘ ilçemizde yaşayan her ferdin dertleriyle dertleniyor. Onların sorunlarına merhem olma adına  sizlerinde dualarını alarak elimizden gönlümüzden ne geliyorsa yapmaya gayret gösteriyoruz. Sizlerden aldığımız dualarla inşallah daha güzel hizmetlere hep birlikte imza atacağız. Tüm vatandaşlarımızın mutlu olması adına da gerekli hizmetleri sunuyor ve sunmaya da devam edeceğiz’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI