USD
EURO
ALTIN

Başkan Aksoy;‘projelerimizi hayata geçiriyoruz’

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- Belediye başkanı Suphi Aksoy, göreve geldiği ilk günden bu yana kent merkezi başta olmak üzere kırsal mahallelerde de belirlenen tüm projeleri bir bir hayata geçirme adına çalışmalara ara vermeden devam ediyor. Türkiye’de covid 19 salgın hastalığının başlaması ile birlikte ara verilen projelere yeniden start veriliyor. Geçtiğimiz hafta Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkanı ile […]

Başkan Aksoy;‘projelerimizi hayata geçiriyoruz’
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- Belediye başkanı Suphi Aksoy, göreve geldiği ilk günden bu yana kent merkezi başta olmak üzere kırsal mahallelerde de belirlenen tüm projeleri bir bir hayata geçirme adına çalışmalara ara vermeden devam ediyor. Türkiye’de covid 19 salgın hastalığının başlaması ile birlikte ara verilen projelere yeniden start veriliyor. Geçtiğimiz hafta Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkanı ile birlikte ÇATAK mahalle sınırlarında Atatürk barajı göleti yanında sahil yolu projesi için yer tespitinde bulunuldu. Sahil yolu projesi için çalışmalara başlanacağı müjdesini veren başkan Aksoy, ‘ gerek seçim çalışmalarında gerekse seçim sonrasında hazırladığımız tüm projelerimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Covid 19 salgın hastalığının ardında normalleşme sürecinin başlaması ile birlikte bizde belediye olarak çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. İlçe merkezine başta gençlerimiz için kapalı spor salonu ve yüzme havuzu başta olmak üzere yine ilçe merkezinde daha önceden ihalesi yapılan ve bitme aşamasına gelinen kent meydan projemiz sahil yolu ve kırsal mahallelerimizdeki çalışmalarımızla halkımıza verdiğimiz sözlerimizi bir bir yerine getiriyoruz’ dedi.

COVİD DÖNEMİNDE BAŞARIYLA ÇALIŞTIK

Covid 19 salgın hastalığının başlaması ile birlikte özellikle kent merkezi ve tüm kırsal mahallelerde alınan tedbirler ve çalışmalar takdirle karşılanırken, covid 19 salgın hastalığı dönemine de değinen başkan Aksoy, ‘salgın hastalığı süresince kent merkezi başta olmak üzere başta maske, hijyenik dezanfekte olmak üzere ihtiyaç sahiplerine gıda paketi ve diğer hizmetlerimizi günün 24 saatinde kesintisiz bir şekilde sürdürdük. Özelikle dezanfekte çalışmaları kapsamında başta kamu kurum ve kuruluşları olmak üzere cadde ve sokaklar, işyerleri,binalardaki dezanfekte çalışmalarında ekiplerimiz tarafından günlük rutin olarak yapıldı. ve halende yapılmaktadır. Bunun yanı sıra yaz aylarının başlaması ile birlikte kara sinek,sivri sinek haşerelere karşı da ilaçlamalarımız devam etmektedir. Daha sağlıklı bir yaşam için halkımızı düşünerek gece gündüz demeden tüm belediye ekip çalışanlarımız covid 19 salgın hastalığı döneminde sahada idiler. İnşallah bu günler bir daha yaşanmaz. Belediye olarak her zaman halkımıza daha iyi hizmet sunma adına çalışıyoruz’ dedi.

ARAÇ FİYOSUNA YENİ ÜYE

Bozova Belediyesi araç filosunu güçlendirme adına Çevre ve Şehircilik bakanlığı tarafından hibe edilen çöp toplama aracını geçtiğimiz hafta düzenlenen törenle araç filosuna katılımı sağlandı. Araçla ilgili olarak bir açıklamada bulunan Başkan Suphi Aksoy, ‘ çevre temizliği ve halkın sağlığını her zaman ön planda tuttuk ve tutmaya da devam ediyoruz. Çevre ve şehircilik bakanlığımız tarafından belediyemize hibe edilen çöp toplama aracımız bugünden itibaren hizmet vermeye başlayacaktır. Temizlik ve hijyene büyük önem veriyoruz.kent merkezi başta olmak üzere kırsal mahallelerimizde de çöp toplama adına çalışmalarımız aralıksız olarak sürmektedir. İnşallah bundan sonraki süreçte daha temiz bir çevre için temizlik ekiplerimiz ve araçlarımız çalışmalarına ara vermeden sürdürecektir’ dedi.

TEMİZLİĞE  ÖNEM VERİYORUZ

Göreve geldiğimiz günden bu yana kent merkezi başta olmak üzere kırsal mahallelerimizde de temizliğe büyük önem verdiklerini belirten başkan Aksoy, ‘ kent merkezinde ana cadde ve tüm ara sokaklar başta olmak üzere kırsal mahallelerimizde de gerek çöp toplama ve temizliğin yanı sıra yine kent merkezinde moloz yığınları inşaat sonrasında oluşan çöpleri temizleme adına ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız olarak sürdürmektedir. Bunun yanı sıra yine kırsal mahallelerimizde yine biriken çöp yığınları hayvansal gübre ve çevreye hoş görünmeyen tüm moloz ve diğer birikintileri bir bir temizliyoruz. Yine yaz ayları öncesinde özellikle lavra döneminde belediye temizlik ekiplerimiz kent merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerdeki tüm dere yatakları,kanalizasyon ve birikinti sulak alanları ilaçladılar ve ilaçlamaya devam etmektedirler. Yaz aylarının başlaması ile birlikte özellikle akşamları halkımızın kabusu olan sivri sinekle mücadele de çalışmalarımız aralıksız olarak sürmektedir. Ve sürecektir. Halkımıza hizmet hakka hizmettir, daha temiz bir Bozova ve çevre için gece gündüz demeden çalışıyoruz’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI