USD
EURO
ALTIN

Başkan Aksoy’la Bozova’da değişim rüzgarı esti

Seçildiği ilk günden bugüne kadar görev süresinde Bozova ilçe genelinde yapmış olduğu hizmetleri bir bir açıklayan Belediye Başkanı Suphi Aksoy, ‘ göreve geldiğim ilk günden bugüne gelişen değişen bir Bozova için ekibimle birlikte gece gündüz demeden Halkımıza en iyi hizmeti sunma adına çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz. 3,5 yılda Bozova ‘da adeta değişim rüzgarı […]

Başkan Aksoy’la Bozova’da  değişim rüzgarı esti
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Seçildiği ilk günden bugüne kadar görev süresinde Bozova ilçe genelinde yapmış olduğu hizmetleri bir bir açıklayan Belediye Başkanı Suphi Aksoy, ‘ göreve geldiğim ilk günden bugüne gelişen değişen bir Bozova için ekibimle birlikte gece gündüz demeden Halkımıza en iyi hizmeti sunma adına çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz. 3,5 yılda Bozova ‘da adeta değişim rüzgarı estirdik’ dedi.

 

 

ÖZEL HABER

2019 Yerel seçimlerin üzerinde 3,5 yıl geçerken göreve geldiği ilk günden bugüne kadar yapmış olduğu hizmetleri bir bir aktaran Belediye Başkanı Suphi Aksoy, 3,5 yılda Bozova ilçe genelinde adeta değişim rüzgarı estirdi. Başkan Aksoy göreve geldiği ilk günde yapamayacağı hiçbir projeye ve hizmete söz vermez iken, verdiği tüm sözleri de 3,5 yılda yerine getirmeyi başardı. Seçim vaatlerinin yüzde 80’nini yerine getiren Başkan Aksoy bugüne kadar yapmış olduğu hizmetleri şöyle sıraladı. Başkan Aksoy; ‘göreve geldiğim ilk günden itibaren ilçemizin eksikliklerini bir bir tespit ederek ekibimizle hazırladığımız projelerimizi en kısa sürede tamamladık. 3,5 yılda neler yaptık. İlk olarak ilçemize nefes aldıracak yeni yeşil ve meydanın oluşması için Kent meydanı projesini hayata geçirdi. Kent meydanı projesi için öncelikle kamulaştırmaya gittik. Hak sahipleri ile yaptığımız olumlu görüşmenin ardına ilçemize nefes aldıracak yeni kent meydanı oluşturduk. Bunun yanı sıra ilçemiz genelinde hizmet alanında hiçbir aksaklığın yaşanmaması için araç filomuzu genişlettik. Bunun yanı sıra yine ilçe merkezimizde dere yatağı olarak tabir edilen alanda Yeşilova yürüyüş yolu,bisiklet ve dinlenme alanı olan büyük bir yeşil alanı ilçemize kazandırdık. Bunun yanı ilçemizin en büyük sorunlarından biri olan soğuk hava depomuzu faaliyete açtık. Yine ilçe merkezinde gençlerimize yönelik olarak gençlik merkezi, yarı olimpik Yüzme Havuzu, yine gençlerimize yönelik Büyükşehir belediyemize tahsis ettiğimiz binayı Gençlik merkezi yaptık. Üniversiteli öğrencilerimize barınma için yurt oluşturduk,. Öğrencilerimize yönelik Kütüphane, kitap otakları, yine halkımıza sosyal etkinlikler düzenleyerek çeşitli etkinlikler düzenledik. Kent merkezinin yanı sıra bir çok kırsal mahallemizde üst yapı çalışmaları gerçekleştirdik. Yine kırsal mahallelerimizde halkımızın istekleri doğrultusunda kültür ve taziye evleri yaptık. Bunun Yaylak kırsal mahallemizde daha önceleri yazın tozdan kışın çamurdan geçilmeyen bölgenin en büyük canlı hayvan pazarını modern hale getirdik. Yine girişimlerimiz sonrasında büyükşehir belediyemiz tarafından Yaylak mahallemizde 50 yıllık alt ve üst yapı çalışmalarını tamamlattık. Yine ilçemizin eksikliklerinden olan ve Büyükşehir Belediyemiz  yapımı tamamlanan Mezbahaneyi kazandırdık. Bunun yanı sıra ilçe merkezinin gelişmesi adına 641 bin m2 alanı imara açtık. İlçe merkezinin en büyük mahallesi olan Yavuz Selim Mahallemizde vatandaşlarımızın yaşadıkları tapu sorunun çözüme kavuşturuyoruz. Durmadık. Durmayacağız. Halkımıza en iyi hizmetleri sunma adına çalışıyor ve çalışmaya devam edeceğiz’ dedi. Başkan Aksoy’un döneminde ayrıca Kayıkhane, Eski Hükümet Konağı yıkılarak yeni meydan, şehrin konumunu değiştirecek ışıklandırma, öğrencilere yönelik deneme ve eğitim seti desteği, çölyak hastalarına çölyak paketi, yeni doğan bebekler için hoş geldin bebek seti, gibi projeler tamamlandı.

FACEBOOK YORUMLARI