USD
EURO
ALTIN

Başkan Aksoy’dan spora ve sporcuya destek

Göreve geldiği ilk günden bugüne kadar her alanda olduğu gibi gençlere ayrı bir önem veren Belediye Başkanı Suphi Aksoy İlimizi gerek Türkiye’de gerekse Avrupa ve Dünya’da temsil eden kanocuları unutmadı. Başkan Aksoy Kano sporu ve sporcuların rahat bir alanda gerek antrenman gerekse müsabakalara hazırlanmaları için geçtiğimiz aylarda başlattığı kayıkhane inşaatında tüm çalışmalar aralıksız olarak sürüyor. […]

Başkan Aksoy’dan spora ve sporcuya destek
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Göreve geldiği ilk günden bugüne kadar her alanda olduğu gibi gençlere ayrı bir önem veren Belediye Başkanı Suphi Aksoy İlimizi gerek Türkiye’de gerekse Avrupa ve Dünya’da temsil eden kanocuları unutmadı.
  • Başkan Aksoy Kano sporu ve sporcuların rahat bir alanda gerek antrenman gerekse müsabakalara hazırlanmaları için geçtiğimiz aylarda başlattığı kayıkhane inşaatında tüm çalışmalar aralıksız olarak sürüyor.

Fuat ARSLAN

Bozova Belediye başkanı özellikle gençleri spora yönlendirmek ve gençleri sporla tanıştırmak için spor her alanında desteklerini vermeye devam ediyor. Başta futbol olmak üzere sporun her alanında ilçeyi gururla temsil etmeleri ve düzenlenen müsabakalarda başarı elde etmeleri için sporculara ve spora büyük destek vermeye devam ediyor. Bozova ilçesinde daha önce kurulan Kano takımına her spor branşında olduğu gibi destek verme adına ÇATAK tesisleri yanı başında geçtiğimiz aylarda inşasına başlattığı kayıkhane inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

BAŞKAN AKSOYDAN SPORA VE SPORCUYA TAM DESTEK HEP DESTEK

2019 Yerel seçimlerinde Belediye başkanı seçilen ve seçildiği ilk günden bu güne kadar her alanda ilçenin kalkınması ve gelişmesi için hazırladığı projelerin yanı sıra ilçede lisanslı sporcuların yetişmesi içinde sporun her dalına desteklerini vermeye devam ediyor. Futbol alanında ilçeyi 2 kulüp ve takım temsil ederken, futbolun yanı sıra diğer spor dallarında da sporcular yetişiyor. Belediye başkanı Suphi Aksoy’un spora ve sporculara verdiği destekle bugüne kadar bir çok spor dalında ilçedeki sporcuların büyük başarı elde ettikleri öğrenildi.

FACEBOOK YORUMLARI