USD
EURO
ALTIN

Başkan Aksoy sesiz kalmadı

Özel HABER Bozova Belediyesi bünyesinde bulunan ve Ana yola bağlantı yollarının yapımı ve daha güvenli ve rahat ulaşım sağlanabilmesi için Bozova Belediyesi yol yapım çalışmalarına devam ediyor.Karayolları mevzuatı çerçevesinde Diyarbakır Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından Bozova girişi ile hastaneye kadar olan kısım bölünmüş yol olarak planlanmış ve yapımı tamamlanmıştır. Ancak ilçeye giriş çıkış ile hastane bölgesine […]

Başkan Aksoy sesiz kalmadı
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Özel HABER

Bozova Belediyesi bünyesinde bulunan ve Ana yola bağlantı yollarının yapımı ve daha güvenli ve rahat ulaşım sağlanabilmesi için Bozova Belediyesi yol yapım çalışmalarına devam ediyor.Karayolları mevzuatı çerçevesinde Diyarbakır Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından Bozova girişi ile hastaneye kadar olan kısım bölünmüş yol olarak planlanmış ve yapımı tamamlanmıştır. Ancak ilçeye giriş çıkış ile hastane bölgesine ulaşımın birbirinden kopması ile birlikte Karayolları nezdinde gerekli girişimler başlanmış, Dörtyol kavşağına alt geçit ile bağlantı yolları yapılmıştır.Sanayii caddesindeki kavşağın açılması içinde Bozova Belediyesi, mevzuat çerçevesinde gerekli girişimlerini sürdürüyor.

YOL MEDENİYETTİR

Belediye başkanı Suphi Aksoy, göreve geldiği günden bu yana gerek kent merkezinde gerekse kırsal mahallelerde yol ağının genişletilmesi ve halkın istekleri ve talepleri doğrultusunda yol ağını genişlettiklerini belirterek, ‘ bugüne kadar gerek kent merkezinde gerekse kırsal mahallelerimizde stabilize yol çalışmaları başta olmak üzere parke ve asfaltlama için belediye olarak fen işleri ekiplerimiz yoğun bir çalışma içerisindeler. Bugüne kadar gerek vatandaşlarımızın gerekse esnaflarımızın yol için bize vermiş oldukları taleplerini en kısa sürede yerine getirdik ve getirmeye de devam ediyoruz. Bilindiği üzer karayolları bölge müdürlüğü tarafından ilçemizin giriş ve çıkışları için dört yol adı ile belirlenen noktada alt geçit yol çalışmalarını yapmaktadırlar karayolları tarafından belirlenen mevzuat gereği sanayi girişindeki kavşağın kapatılması gerektiğine kanaat getirmişti. Belediye olarak bizde ana yola bağlantı yolu ekleyebilmek adına karayolları ile yaptığımız görüşmeler sonrasında sanayi girişi ile hastane kavşağı arasındaki bölgeye bağlantı yolunun açılması için alt zemin çalışmalarını tamamlama aşamasına getirdik. İnşallah bu yolumuz kısa sürede trafiğe açarak gerek ilçemizdeki esnaflarımızın ve halkımızın mağduriyetini de gidermiş olacağız’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI