USD
EURO
ALTIN

Başkan Aksoy sahada incelemelerde bulundu

Belediye Başkanı Suphi Aksoy Belediye ekipleri ile birlikte geçtiğimiz hafta il genelinde yaşanan sel sonrasında Bozova ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde selin yaşandığı bölgelere giderek incelemelerde bulundu. Fuat ARSLAN 14 Martta Şanlıurfa il genelinde yaşanan yoğun ve şiddetli yağış sonrasında Bozova ilçe merkezi ve kırsal mahallelerinde herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için Bozova Belediyesi hazırdı. 14 […]

Başkan Aksoy sahada incelemelerde bulundu
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Belediye Başkanı Suphi Aksoy Belediye ekipleri ile birlikte geçtiğimiz hafta il genelinde yaşanan sel sonrasında Bozova ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde selin yaşandığı bölgelere giderek incelemelerde bulundu.

Fuat ARSLAN

14 Martta Şanlıurfa il genelinde yaşanan yoğun ve şiddetli yağış sonrasında Bozova ilçe merkezi ve kırsal mahallelerinde herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için Bozova Belediyesi hazırdı. 14 mart gece geç saatlerinde başlayan şiddetli yağmur gün boyu devam ederken, Belediye ekipleri herhangi bir vatandaşın can ve mal kaybının yaşanmaması için görev başındaydı. Sabahın ilk ışıkları ile birlikte ekiplerle birlikte sahada incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Suphi Aksoy tüm ekipleri talimatlar vererek hiçbir vatandaşın ve yerleşim alanında sorun yaşanmaması için ekiple birlikte sahadaydı. Gün boyunca ekiplerle birlikte sahada incelemelerde bulunan Başkan Aksoy, yaptığı yazılı açıklamada, ‘ ilimizde yaşanan sel felaketinde yaşamlarını yetiren vatandaşlarımıza öncelikle Allah’tan rahmet kederli ailelerine baş sağlığı diliyorum. Bozova belediyesi olarak gerek ilçe merkezi olsun gerekse tüm kırsal mahallelerimizde olsun hiç  bir vatandaşımızın sorun ve sıkıntı yaşamaması adına tüm belediye çalışanlarımızla birlikte sahadayız. Önceliğimiz vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamaktır. Belediye olarak tüm mahallelerimizde incelemelerde bulunarak özellikle ulaşım alanında vatandaşlarımızın sorun yaşamamaları için çalıştık. Bunu da belirtmek isterim, Bozova Hilvan karayolunda yaşanan sel felaketi sonrasında çöken köprü bir vatandaşımızın sele bakılmasına neden oldu. Bu vatandaşımızı kurtarma adına belediyemiz başta olmak üzere tüm yetkili kurumlar adeta seferber oldu. İlçemizde herhangi bir sorun yaşanmaması için de görev başındayız’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI