USD
EURO
ALTIN

Başarılı müdürler görev değiştirdi

Mahmut ALBAYRAK BOZOVA- Bozova’da başarılı olan ve Bozova’nın gelişmesi ve kalkınması için büyük mücadele veren üç müdürün görev yeri değişti. Başta Bozova Kaymakamlığı yazı işleri müdürü Müslüm Turgut Yalova Çınarcık ilçesine Mal müdüresi Elif Karaca Çanakkale’ye Gençlik ve spor ilçe müdürü Nesih Çiftçi ise Şanlıurfa Gençlik Spor, spor şube müdürü olarak görev yerleri değişti. YAZI […]

Başarılı müdürler görev değiştirdi
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mahmut ALBAYRAK

BOZOVA- Bozova’da başarılı olan ve Bozova’nın gelişmesi ve kalkınması için büyük mücadele veren üç müdürün görev yeri değişti. Başta Bozova Kaymakamlığı yazı işleri müdürü Müslüm Turgut Yalova Çınarcık ilçesine Mal müdüresi Elif Karaca Çanakkale’ye Gençlik ve spor ilçe müdürü Nesih Çiftçi ise Şanlıurfa Gençlik Spor, spor şube müdürü olarak görev yerleri değişti.

YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ MÜSLÜM TURGUT NELER YAPTI

Bozova Kaymakamlığı Yazı işleri müdürü olarak 3 yıl görev yapan Müslüm Turgut özellikle Bozova’da eğitim alanında başarıların sağlanması için Öğrenci eğitim merkezini açtırarak yüzlerce öğrencinin üniversiteli olması için öncülük sağladı. Eğitimin yanı sıra Bozova ilçesinin gelişmesi içinde bir çok projeye imza attı. Herkesle iç içe olan herkese kapısı açık olan yazı işleri müdürü Müslüm Turgut, Bozova’nın değerlerini ve Bozova’nın gelişmesi ve kalkınması için görevi süresince mücadele ettiği bilinmelidir.

GENÇLİK SPOR İLÇE MÜDÜR NESİH ÇİFTÇİ NELER YAPTI

2015 yılın eylül ayında Bozova Gençlik Spor ilçe müdürü olarak göreve başladı. Yaklaşık 4 yıllık görevi süresince Bozova’nın her spor dalında başarı sağlaması için mücadele verdi. Müdür Çiftçi, özellikle durgun su sporu olan Kano sporunun Türkiye genelinde tanıtılması ve Bozova’daki sporcuların ne kadar başarılı olduğunu göstermek adına Türkiye genelinde bir çok müsabaka da şampiyonlukların sağlanması için öncülük yaptı. Kano sporunun yanı sıra diğer sporlarında yaygın hale gelmesi içinde gençlik spor bünyesinde açılan kurs ve projelerde de büyük bir başarı elde ettiği bilinmelidir. Her yaşta sporu benimsetmek ve sporu yaşatmak ve sporcuların yetişmesini sağladığı bilinmelidir. Müdür Nesih Çiftçi Bozova’ya gelmeden önce Şanlıurfa Gençlik spor müdürlüğünde spor şube müdürü olarak müracaat ettiği ve 3 yıl sonra Gençlik spor spor şube müdürü olarak görev yapacak. Çiftçi spor şube müdürü olarak Bozova ilçesinde sporun daha yaygın hale gelmesi içinde elinde geleni yapacağı öğrenildi.

MAL MÜDÜRESİ ELİF KARACA NELER YAPTI

Bozova Mal müdüresi olarak göreve geldiği ilk günden bu yana özellikle mükellef ve hizmetler noktasında kıt personelle Bozova halkına en iyi hizmeti sunma adına çalışan Elif Karaca, Çanakkale iline atandığı öğrenildi.

FACEBOOK YORUMLARI