USD
EURO
ALTIN

ASKON: ÜLKEMİZDE EKONOMİMİZDE DİMDİK AYAKTA

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Şanlıurfa Şube Başkanı Orhan Şahin, kanlı darbe girişimi karşısında tarih yazan Şanlıurfalılara teşekkür etti. Şahin, Ülkemizde,  Ekonomimizde dimdik ayaktadır; dedi.ASKON Şanlıurfa Şube Başkanı Orhan Şahin, 15 Temmuzdaki darbe girişimine karşı omuz omuza mücadele veren Şanlıurfalılar için bir teşekkür mesajı yayınladı.Mesajında, 15 Temmuz’da yaşananlara dikkat çeken Şahin, Hep beraber büyük bir travmayı yaşadık. İçinde, bol […]

ASKON: ÜLKEMİZDE EKONOMİMİZDE DİMDİK AYAKTA
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Şanlıurfa Şube Başkanı Orhan Şahin, kanlı darbe girişimi karşısında tarih yazan Şanlıurfalılara teşekkür etti. Şahin, Ülkemizde,  Ekonomimizde dimdik ayaktadır; dedi.ASKON Şanlıurfa Şube Başkanı Orhan Şahin, 15 Temmuzdaki darbe girişimine karşı omuz omuza mücadele veren Şanlıurfalılar için bir teşekkür mesajı yayınladı.Mesajında, 15 Temmuz’da yaşananlara dikkat çeken Şahin, Hep beraber büyük bir travmayı yaşadık. İçinde, bol sürprizler, beklenmedik tavırlar ve ciddi sarsıntılar vardı. İşin güzel tarafı, bu travmaya imanla, sabırla ve yüksek düzeyli duyarlılıkla siper olma konusunda tereddüt göstermeyen bir millet iradesinin hala çok diri bir şekilde var olduğu ortaya çıktı” dedi. Şahin, İki boyut çok açık bir şekilde kendini gösterdi. Birincisi, her zaman ülkemize ve milletimize dönük bir kısım düşmanlıkların olabileceği ve bunların arkasının hiçbir zaman kesilmeyeceği gerçeği. İkinci boyut ise, halkımızın hiç beklenmedik bir zamanda derin bir şuur refleksiyle harekete geçip bütün tehlikeleri göze alarak ülkesine sahip çıkabileceği gerçeğidir.; diye konuştu.

 

ŞEHİT VE GAZİLERİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ

Darbe girişimi sırasında korkusuzca direnen şehit ve gazilerin sonsuza kadar unutulmayacaklarını  vurgulayan ASKON Başkanı Orhan Şahin, şöyle devam etti: Bu süreçte şehit olan polislerimize, vatansever askerlerimize ülkesi için canını feda eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yakınlarına sabırlar diliyorum. Yaralı olan gazilerimize acil şifalar diliyorum” dedi. Ayrıca; 15 Temmuz direnişine katılarak “ASİL DURUŞ” sergileyen tüm halkımıza, Kamu Kurum ve Kuruluşların idarecileri ve personellerine, STK’larımıza, meydanları boş bırakmayan siyasi parti teşkilatlarına, Organizasyona ev sahipliği yapan Ak Parti İl Teşkilatına, Belediye Başkanları ve askonpersonellerine teşekkür ederiz.

FACEBOOK YORUMLARI