USD
EURO
ALTIN

Arazi kavgaları ne zaman durulacak

Özel HABER BOZOVA/ Son günlerde başta arazi anlaşmazlıkları yaşanırken, bunların başında hazine arazisi mera,mesire ve aileler arasında paylaşılmayan araziler yer alıyor. Arazi anlaşmazlıkları yüzünden son birkaç ay içinde yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle bir çok can yanarken, bu yaşanan arazi anlaşmazlıkları bir an önce sona ermesi içinde tedbirler ve önlemlerin alınması gerekiyor. Son günlerde yaşanan arazi sorunu […]

Arazi kavgaları ne zaman durulacak
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Özel HABER

BOZOVA/ Son günlerde başta arazi anlaşmazlıkları yaşanırken, bunların başında hazine arazisi mera,mesire ve aileler arasında paylaşılmayan araziler yer alıyor. Arazi anlaşmazlıkları yüzünden son birkaç ay içinde yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle bir çok can yanarken, bu yaşanan arazi anlaşmazlıkları bir an önce sona ermesi içinde tedbirler ve önlemlerin alınması gerekiyor. Son günlerde yaşanan arazi sorunu sıkıntısı başta Bozova ilçesi olmak üzere Şanlıurfa il geneli ve ülke genelinde olumsuzluklar yaşanmaya devam ediyor.

HER ŞEY BİR KARIŞ TOPRAK İÇİN

Aileler arasında neden anlaşmazlıklar yaşanılıyor. Her şey bir karış toprak için mi neden ölümler yaşanılıyor. İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı, arazi anlaşmalıkları bir an önce son bulmalı ve aileler arasında arazi sorunları yaşanmamalıdır.

 

FACEBOOK YORUMLARI