USD
EURO
ALTIN

Aksoy husumete noktayı koydu

Bozova Ziraat Odası Başkanı Suphi Aksoy’un girişimleri sonrasında 11 mayıs tarihinde Şanlıurfa kent merkezinde yaşanan kavga sonrası Saraçoğlu ile Avcı arasındaki husumeti barış ile noktalandırdı. Bozova Ziraat Odasında Ziraat Odası Başkanı Suphi Aksoy’un girişimleri ile düzenlenen barış yemeğine AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av.Ahmet Aksoy, Bozova Şoförler ve Esnaf oda başkanı Nihat Satıcı, Bozova AK […]

Aksoy husumete noktayı koydu
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Bozova Ziraat Odası Başkanı Suphi Aksoy’un girişimleri sonrasında 11 mayıs tarihinde Şanlıurfa kent merkezinde yaşanan kavga sonrası Saraçoğlu ile Avcı arasındaki husumeti barış ile noktalandırdı. Bozova Ziraat Odasında Ziraat Odası Başkanı Suphi Aksoy’un girişimleri ile düzenlenen barış yemeğine AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av.Ahmet Aksoy, Bozova Şoförler ve Esnaf oda başkanı Nihat Satıcı, Bozova AK Parti Başkan Yardımcısı Tuna Aksoy, AK Parti eski İl encümeni  Bahri Aksoy, Yusuf Aksoy, ve çok sayıda  her iki aile büyükleri  hazır bulunurken, barış yemeği öncesinde Ziraat Odası Başkanı Suphi Aksoy, ‘ her iki aileyi de yakından tanıyorum, yaşanan olay sonrasında  yaşamını yetiren Kenan Saraçoğlu Ailesi ile Ömer Sinan Avcı’nın aileleri ile yaptığımız görüşmeler sonrasında her iki ailenin de barıştan yana olduklarını gördük. Bizde üzerimize düşeni yerine getirerek  her iki aileyi bir araya getirerek  barışmalarını sağladık. Barış sonrasında her iki aile büyükleri kucaklaşarak bu husumete son vermişlerdir. Her iki ailenin de barıştan yana olmaları bizleri de sevindirmiştir’ dedi.

BARIŞ ELÇİSİ OLDU

Bozova’nın en büyük STK kuruluşlarından biri olan  Bozova Ziraat Odası, Bozova’nın sorunlarının yanı sıra  Bozova ilçesinde yaşanan  husumetlerinde sürdürülmemesi için öncülük eden Ziraat Odası Başkanı Suphi Aksoy barış elçisi oldu. Uzun bir süreden beri  Saraçoğlu ile Avcı aileleri arasında yaşan husumetin  son bulması için  Ziraat Odasında düzenlediği barış yemeği ile her iki ailenin barışmasını sağlamıştır. Suphi Aksoy  Ziraat Odası başkanı olması hesabıyla  başta tüm üreticiler olmak üzere halkında  tüm sorunlarını ve sıkıntılarını bertaraf etmek adına  gece gündüz demeden çalışıyor. Ziraat Odası Başkanı  Suphi Aksoy’un  her iki ailenin  barışması için göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı da halkın büyük  ilgisini çekti.  Aksoy, ‘ilçedeki tüm  halkın huzur refah ve barış içerisinde yaşamaları adına da çalıştığı biliniyor.

SONY DSC

FACEBOOK YORUMLARI