USD
EURO
ALTIN

AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı;‘Seçim sandıkta kazanılır’

AK Parti İlçe Başkanlığı ev sahipliğinde geçtiğimiz hafta içerisinde düzenlenen mahalle başkanları toplantısına katılan AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, ‘seçim sandıkta kazanılır’ dedi.   Fuat ARSLAN BOZOVA- AK Parti İl Başkanı Abdurahman Kırıkçı, teşkilatlarla buluşmalarına Bozova ilçesinde sürdürdü. Geçtiğimiz hafta içerisinde AK Parti İlçe Başkanlığının ev sahipliğinde düzenlenen Mahalle Başkanları toplantısına Mahalle başkanlarının yanı […]

AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı;‘Seçim sandıkta kazanılır’
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • AK Parti İlçe Başkanlığı ev sahipliğinde geçtiğimiz hafta içerisinde düzenlenen mahalle başkanları toplantısına katılan AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, ‘seçim sandıkta kazanılır’ dedi.

 

Fuat ARSLAN

BOZOVA- AK Parti İl Başkanı Abdurahman Kırıkçı, teşkilatlarla buluşmalarına Bozova ilçesinde sürdürdü. Geçtiğimiz hafta içerisinde AK Parti İlçe Başkanlığının ev sahipliğinde düzenlenen Mahalle Başkanları toplantısına Mahalle başkanlarının yanı sıra İlçe yönetimi, Kadın Kolları,Gençlik Kolları katıldı. düzenlenen toplantı Belediye çok amaçlı toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda mahalle başkanlarına seslenen İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, yarın seçim olacakmış gibi hazırlıklarınızı tamamlayın, diyerek, ‘ seçim sandıkta kazanılır. 2023 haziranda yapılacak olan genel seçimler öncesinde gerek teşkilatlarımız olsun gerekse mahalle başkanları kadın kolları ve gençlik kollarımız seçime hazır olmalarını istiyorum. Her mahalle başkanımız sandık başkanlarını, mahalle teşkilatlarını en kısa sürede tamamlayarak İlçe başkanlarımıza teslim etsinler’ dedi.

BAŞKAN KIRIKÇI HAZIRLIKLARINIZI TAMAMLAYIN

Düzenlenen toplantıda mahalle başkanlarına seslenen İl Başkanı Kırıkçı, ‘Haziran 2023’te yapılacak seçime şimdiden hazırlanın zaman kısıtlı, yükümüz ağır onun için hazırlıklarınızı tamamlayın, sizler kendi mahallenizdeki temsilcilerimiz,gözlerimiz kulaklarımızsınız. Onun için halkımızın sorunlarını dertlerini dinleyin çözemediklerinizi önce ilçe teşkilatına daha sonra da bizlere aktarın, her zaman halkla iç içe olun halkımıza ilk günkü gibi efendi değil, hizmetkar olarak çalışın’ dedi. Düzenlenen toplantıya İlçe Başkanı Süleyman Deveci, İlçe koordinatörü İbrahim Halil Çiftçi,Belediye Başkan vekili Mehmet Akcan,Belediye Başkan Yardımcısı Abdusselam Öncü,İlçe yönetimi, kadın kolları yönetimi,gençlik kolları yönetimi de hazır bulundular. Yapılan toplantıda mahalle başkanlarının sorunlarını da dinleyen Başkan Kırıkçı, hep birlikte büyük bir aileyiz. Toplantının ardında İlçe başkanlığına geçerek bura da yönetimle görüşen Başkan Kırıkçı daha sonra ilçeden ayrıldı.

FACEBOOK YORUMLARI