USD
EURO
ALTIN

AK Parti Gençlik kolları Başkanı Recep Çetintaş;Gençlerimize sahip çıkacağız’

AK Parti Gençlik kolları başkanlığına geçtiğimiz günlerde ataması Genel merkez tarafından yapılan Recep Çetintaş göreve başladı. Yönetim kurulu üyelerinin belirlenmesi ile birlikte görev dağılımı da yaptığı öğrenildi. Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA-Geçtiğimiz günlerde AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanlığı tarafından ataması yapılan Recep Çetintaş, yönetimin belirlenmesi ile birlikte yönetimde görev dağılımı yaptığı ve kısa sürede de çalışmalar […]

AK Parti Gençlik kolları Başkanı Recep Çetintaş;Gençlerimize sahip çıkacağız’
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • AK Parti Gençlik kolları başkanlığına geçtiğimiz günlerde ataması Genel merkez tarafından yapılan Recep Çetintaş göreve başladı. Yönetim kurulu üyelerinin belirlenmesi ile birlikte görev dağılımı da yaptığı öğrenildi.

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA-Geçtiğimiz günlerde AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanlığı tarafından ataması yapılan Recep Çetintaş, yönetimin belirlenmesi ile birlikte yönetimde görev dağılımı yaptığı ve kısa sürede de çalışmalar başlayacağı öğrenildi.  Geçtiğimiz hafta başında 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle gazetemizi ziyaret eden AK parti Gençlik Kolları Başkanı Recep Çetintaş ve beraberinde yönetim kurul üyesi İsmail Gemalmaz, ziyaretlerinde Gençlik Kolları Başkanı Çetintaş, ‘ gençlik kolları başkanı olarak bugüne kadar görev yapar tüm başkanlarımıza çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Onlardan devraldığım bu bayrağı en iyi şekilde taşımak ve Partimiz adına gençlik kolları olarak göre aşkı ile çalışacağımıza herkesin emin olmasını diliyorum. Bu kutlu dava ve yolda benimle birlikte görev yapacak olan tüm yönetim kurulu üyelerimiz başta olmak üzere partimize ve ilçemize gerekli tüm hizmetlerin en iyi şekilde sunulması adına da çalışacağız. Gençlik kolları olarak Partimizin neferi olacağız. Gençlerimize sahip çıkacağız. Gençlerimizin dertleriyle dertlenecek sorunlarının çözümü noktasında başta İlçe teşkilatı olmak üzere il teşkilatı ve Genel merkez nezdinde çalışmalarda da bulunacağız. Beni ve benimle birlikte yönetime seçilen arkadaşlarımıza destek veren Başta genel merkezimizi olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyor. Onları mahçup etmeyeceğimizden emin olmalarını istiyorum’ dedi.

 

FACEBOOK YORUMLARI