USD
EURO
ALTIN

AK kadınlarından sağlık çalışanlarına destek

Pandemiden dolayı gecesini gündüzüne katarak var güçleri ile çalışan sağlık çalışanlarını unutmayan AK Parti Kadın Kolları yönetimi moral ve motivasyon için ev yemekleri ikramında bulundular. AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meral Kaya yönetimi ve AK Parti İlçe Başkanı ile birlikte Bozova ilçe devlet hastanesinde görev yapan tüm sağlık çalışanlarına ev yapımı yemek ikramında bulunuldu. Mustafa […]

AK kadınlarından sağlık çalışanlarına destek
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Pandemiden dolayı gecesini gündüzüne katarak var güçleri ile çalışan sağlık çalışanlarını unutmayan AK Parti Kadın Kolları yönetimi moral ve motivasyon için ev yemekleri ikramında bulundular.
  • AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meral Kaya yönetimi ve AK Parti İlçe Başkanı ile birlikte Bozova ilçe devlet hastanesinde görev yapan tüm sağlık çalışanlarına ev yapımı yemek ikramında bulunuldu.
  • Mustafa AÇIKGÖZ

    BOZOVA/Pandemi süresince yoğun efor ve gayret sarf eden salık çalışanlarını unutmayan AK parti Kadın kolları yönetimi kendi imkanlarıyla hazırladıkları ev yemekleri ikramında bulundular. Bozova Enver Yıldırım İlçe hastanesinde görev yapan tüm sağlık çalışanları için hazırlanan ev yemekleri ikramında AK parti Kadın Kolları Başkanı Meral Kaya ile birlikte kadın kolları yönetimi ve ilçe Başkanı Süleyman Deveci’de hazır bulundu. konu ile ilgili olarak bir açıklamada bulunan Kadın Kolları Başkanı Meral Kaya, ‘ bugün ilçemizde görev yapan sağlık çalışanlarımıza yönetimdeki arkadaşlarımızla birlikte hazırlamış olduğumuz ev yemeklerimi ikramında bulunduk. Sağlık çalışanlarımız pandemi süresince bugün kadar göstermiş oldukları öz verili çalışmaları dolayısıyla kendilerine daha fazla moral ve motive olmaları içinde bizde çam sakızı çoban armağanı olarak kendilerine ev yemekleri ikramında bulunduk. Bu süreç zarfından çalışmalarından dolayı tüm sağlık çalışanlarımıza şahsım yönetimim adına teşekkür ediyorum. Bugün bizleri yalnız bırakmayan bizimle birlikte ikramda bulunan ilçe başkanımız Süleyman Deveci’ye de ayrıca teşekkür ediyorum’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI