USD
EURO
ALTIN

AGD’den Mekke’nin fethi

Her yıl 31 Aralık tarihinde Anadolu Gençlik Derneği tarafından kutlanan Mekke’nin Fethi programı Belediye Çok Amaçlı Toplantı salonunda düzenlendi. Mekke’nin Fethi programına ilgi büyük oldu. Fuat ARSLAN BOZOVA/Bozova Anadolu Gençlik Derneği tarafından her yıl olduğu gibi bu yılda 31 Aralık Mekke’nin fethi programı düzenlendi. Belediye Çok Amaçlı Toplantı Salonunda düzenlenen etkinliğe ilgi büyük oldu. Bozova […]

AGD’den Mekke’nin fethi
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Her yıl 31 Aralık tarihinde Anadolu Gençlik Derneği tarafından kutlanan Mekke’nin Fethi programı Belediye Çok Amaçlı Toplantı salonunda düzenlendi. Mekke’nin Fethi programına ilgi büyük oldu.

Fuat ARSLAN

BOZOVA/Bozova Anadolu Gençlik Derneği tarafından her yıl olduğu gibi bu yılda 31 Aralık Mekke’nin fethi programı düzenlendi. Belediye Çok Amaçlı Toplantı Salonunda düzenlenen etkinliğe ilgi büyük oldu. Bozova Anadolu Gençlik Derneği tarafından düzenlenen Mekke’nin Fethi programına AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Deveci, Belediye Başkanı Suphi Aksoy, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Recep Çetintaş, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Mehmet Çetintaş, çok sayıda halk katıldı. düzenlenen programa Kuran’a tilaveti ile başlarken, daha sonra İlahi ezgileri, söyleyişi, öğrenciler tarafından okunan ilahiler ve şiirlerle devam etti. En son olarak plaket takdimi yapıldı.

 

FACEBOOK YORUMLARI