USD
EURO
ALTIN

Acı kayıp Arusoğlu

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- İki dönem Bozova Belediye Başkanlığını yapan ve geçtiğimiz dönemde AK Partiden Belediye Başkan adayı olan en son olarakta Deva Partisi İlçe Başkanı seçilen Hasan Arusoğlu, geçtiğimiz günlerde tüm dünyayı etkisi altına alan Corona virüs Covid-19 salgın hastalığına yakalanmıştı. İlk tetiklerini Şanlıurfa ve Bozova hastanelerinde yapan Başkan Arusoğlu, son günlerde hastalığının ilerlemesi ile […]

Acı kayıp Arusoğlu
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- İki dönem Bozova Belediye Başkanlığını yapan ve geçtiğimiz dönemde AK Partiden Belediye Başkan adayı olan en son olarakta Deva Partisi İlçe Başkanı seçilen Hasan Arusoğlu, geçtiğimiz günlerde tüm dünyayı etkisi altına alan Corona virüs Covid-19 salgın hastalığına yakalanmıştı. İlk tetiklerini Şanlıurfa ve Bozova hastanelerinde yapan Başkan Arusoğlu, son günlerde hastalığının ilerlemesi ile birlikte Gaziantep Amerikan Hastanesinde tedavi görmeye başladı. Geçtiğimiz hafta başında entübe olması ile birlikte yapılan tüm müdahalelere rağmen covid-19 hastalığına yenik düştü Cuma günü sabah saatlerinde vefat eden Hasan Arusoğlu, Şanlıurfa Yusuf paşa camiinde kılınan cenaze namazı ile birlikte bediü-zaman mezarlığına tüm sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

HASAN ARUSOĞLU KİMDİR

2004-2014 Yılları arasında Bozova Belediye başkanlığı görevini yürüten ve ilçenin gelişmesi ve değişmesi için başta alt yapı çalışmaları olmak üzere bir çok projeye imza attı. 2014 yerel seçimlerinde AK Partiden Belediye Başkan adayı olan Hasan Arusoğlu, seçimi kaybetmesi üzerine fiili olarak siyasette devam etti. En son olarak yeni kurulan Deva partisi Bozova ilçe başkanı olarak ataması yapılmıştı. Gaziantep’te özel bir hastanede tedavi gören DEVA Partisi Bozova İlçe Başkanından acı haber geldi. Virüsü ağır geçiren İlçe Başkanı Hasan Arusoğlu, Cuma sabahı hayata gözlerini yumdu. Üzücü gelişme sonrası Hasan Arusoğlu kimdir? Hasan Arusoğlu hayatı ve biyografisi, konuları araştırdı.

HASAN ARUSOĞLU KİMDİR?

Hasan Arusoğlu, 1964’de Bozova’da doğdu.

İlk ve ortaöğrenimini Bozova’da tamamladı.

Eğitimini Gazi Lisesi’nde tamamladı.

2009’da AK Parti’den Bozova Belediye Başkanı seçildi.

Hasan Arusoğlu evli ve 4 çocuk babasıydı. Hasan Arusoğlu aynı zamanda Bozova kanaat önderi olarakta bilinmekteydi. Bozova’da tanınan ve bir çok kesim tarafından da sevilen Arusoğlu, siyasete yöne veren birisi olarakta bilinmekteydi.

 

FACEBOOK YORUMLARI