USD
EURO
ALTIN

Sinema etkinliğine büyük ilgi

Bozova Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri çerçevesinde bir hafta boyunca Bozova Kent Merkezindeki belediye çok amaçlı toplantı ve sinema salonunda gösterime sunulan Süveyda sinema flimine büyük ilgi gösterildi. Fuat ARSLAN BOZOVA- Bozova Belediyesi her alanda olduğu gibi Sosyal-etkinliklerde de ilklere ev sahipliği yapıyor. Geçtiğimiz hafta içerisinde Kültür Sanat etkinlikleri çerçevesinde bir hafta boyunca Süveyda sinema film […]

Sinema etkinliğine büyük ilgi
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Bozova Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri çerçevesinde bir hafta boyunca Bozova Kent Merkezindeki belediye çok amaçlı toplantı ve sinema salonunda gösterime sunulan Süveyda sinema flimine büyük ilgi gösterildi.

Fuat ARSLAN

BOZOVA- Bozova Belediyesi her alanda olduğu gibi Sosyal-etkinliklerde de ilklere ev sahipliği yapıyor. Geçtiğimiz hafta içerisinde Kültür Sanat etkinlikleri çerçevesinde bir hafta boyunca Süveyda sinema film gösteriminde bulundu. Belediye Çok amaçlı Toplantı ve sinema salonunda sergilenen filime ilgi büyük oldu. Süveyda Film gösterimine 7’den 77’ye herkes büyük bir ilgi ile izlediği görüldü. Bozova belediyesi halkın talepleri doğrultusunda bu tür etkinliklerin ilçe de daha yaygın bir şekilde sergileneceği öğrenildi.

FACEBOOK YORUMLARI