USD
EURO
ALTIN

MTAL Gençlik spor İsim değişikliğine gitti

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- Kurulduğu ilk yılda mücadele ettiği grupta şampiyon olarak adını altın harflerle yazan 75.Yıl MTAL Gençlik spor isim değişikliğine gitti. Bundan sonra Futbol alanında Bozova spor olarak yoluna devam edecek.isim değişikliği ile ilgili olarak bir açıklamada bulunan Kulüp Başkanı Ömer Yıldırım, ‘bugüne kadar ilçemizin spor alanında ismini altın harflerle yazdırdığımız 75.Yıl MTAL spor […]

MTAL Gençlik spor İsim değişikliğine gitti
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- Kurulduğu ilk yılda mücadele ettiği grupta şampiyon olarak adını altın harflerle yazan 75.Yıl MTAL Gençlik spor isim değişikliğine gitti. Bundan sonra Futbol alanında Bozova spor olarak yoluna devam edecek.isim değişikliği ile ilgili olarak bir açıklamada bulunan Kulüp Başkanı Ömer Yıldırım, ‘bugüne kadar ilçemizin spor alanında ismini altın harflerle yazdırdığımız 75.Yıl MTAL spor Bozova spor olarak değişmiştir. Bundan sonra da ilk yılda yaşadığımız başarıyı yeniden yaşamak ve ilçemizin ismini yüceltmek adına mücadelemize kaldığımız yerden devam edeceğiz’ dedi.

BAŞARINI ADI BOZOVA OLACAK

Şanlıurfa Amatör liginde 3 sezondur 75.Yıl MTAL Gençlik spor olarak mücadele veren kulüp Bozova spor Kulübü olarak isim değişikliğine gitti. Önümüzdeki sezon Bozova spor olarak mücadelesine devam edecek olan Bozova spor,spor alanında Bozova’nın olması gereken yere taşıyacaklarını belirten Kulüp Başkanı Ömer Yıldırım, ‘ Bozova ilçemizi temsil eden 3 spor kulübü var 3 kulüpte başarıdan başarıya koşuyor. İnşallah bizde önümüzdeki sezon Bozova spor olarak ligde ve grupta şampiyonluğu bir kez daha ilçemize yaşatacağız. İlçemizin her alanda olduğu gibi sporda da büyük başarılara imza atması için mücadele edeceğiz.spor kulübümüzün ismi ilçemize ve tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI