USD
EURO
ALTIN

Doğa harikası gün yüzüne çıkıyor

Mahmut ALBAYRAK BOZOVA- Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından doğa harikası olan İnbaşı mağaralarının gün yüzüne çıkması ve turizme kazandırılması için ilk etapta yol ve ulaşım sorununa el atı. Geçtiğimiz hafta içerisinde Atatürk Barajı ile İnbaşı arsındaki yaklaşık 10.km yolu stabilize etmeye başladığı ve önümüzdeki günlerde de asfalt yapması beklendiği öğrenildi. DOĞA HARİKASI GÜN YÜZÜNE ÇIKIYOR Kaynak […]

Doğa harikası gün yüzüne çıkıyor
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mahmut ALBAYRAK

BOZOVA- Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından doğa harikası olan İnbaşı mağaralarının gün yüzüne çıkması ve turizme kazandırılması için ilk etapta yol ve ulaşım sorununa el atı. Geçtiğimiz hafta içerisinde Atatürk Barajı ile İnbaşı arsındaki yaklaşık 10.km yolu stabilize etmeye başladığı ve önümüzdeki günlerde de asfalt yapması beklendiği öğrenildi.

DOĞA HARİKASI GÜN YÜZÜNE ÇIKIYOR

Kaynak suyu olarakta kullanılabilecek İnbaşı suyu nihayet gün yüzüne çıkarılıyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarihi ve doğa harikalarını gün yüzüne çıkarmak ve turizme kazandırmak adına her alanda çalışmalarını aralıksız olarak sürdürmektedir. Geçtiğimiz hafta içerisinde yol ve ulaşım sorunun çözüme kavuşturmak adına başlattığı stabilize çalışmalarını son noktasına gelindiği bilinmektedir. İnbaşı tarihi mağaraları da gün yüzüne çıkması ile birlikte gerek Bozova Gerekse Şanlıurfa ve ülke ekonomisine büyük katkı sağlayacağı bilinmelidir. İnbaşı etrafı temizlenerek buradaki mağaraların turizme kazandırılması içinde çalışmaların yapılması gerekmektedir. İnbaşı turizme kazandırılması ile birlikte bölgede halkta ve arazi sahipleri de düşünülmesi gerekiyor.

FACEBOOK YORUMLARI