USD
EURO
ALTIN

Bozova İlçe Müftülüğü bünyesinde 4-6 yaş grubunda kuran kurslarında eğitim gören öğrenci ve kursiyerlere yıl sonu etkinliği düzenlendi. Fuat ARSLAN Bozova İlçe Müftülüğü tarafından yer yıl geleneksel hale getirilen 4-6 yaş grubu kuran kursu öğrencilerine bu yılda her yıl olduğu gibi yıl sonu etkinliği düzenledi. Düzenlenen etkinliğe İlçe kaymakamı Akın Oruç, Bozova Belediye Başkan Yardımcısı […]

Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Bozova İlçe Müftülüğü bünyesinde 4-6 yaş grubunda kuran kurslarında eğitim gören öğrenci ve kursiyerlere yıl sonu etkinliği düzenlendi.

Fuat ARSLAN

Bozova İlçe Müftülüğü tarafından yer yıl geleneksel hale getirilen 4-6 yaş grubu kuran kursu öğrencilerine bu yılda her yıl olduğu gibi yıl sonu etkinliği düzenledi. Düzenlenen etkinliğe İlçe kaymakamı Akın Oruç, Bozova Belediye Başkan Yardımcısı Abdüsselam Öncü, İlçe Müftüsü Ömer Faruk Şahinalp, Kamu kurum ve kuruluş müdürleri ile vatandaşlar katıldı. Büyükşehir Kent parkında düzenlenen yıl sonu etkinliğine kursiyer öğrencilerin yanı sıra minik öğrencilerin aileleri de katıldı. düzenlenen yıl sonu etkinliği ile ilgili olarak yazılı bir açıklamada bulunan İlçe Müftüsü Ömer Faruk Şahinalp, ‘ilçe müftülüğümüz tarafından her yıl geleneksel hale getirdiğimiz 4-6 yaş grubu kuran kursu öğrencilerimize bu yıl da düzenlediğimiz yıl sonu etkinliğinde tüm öğrencilerimize katılımlarından dolayı çeşitli hediyelerde bulundu. İlçe müftülüğü olarak 16 haziranda sona erecek olan eğitim öğretim yılı sonunda yaz aylarında kuran kurslarımız yine ilçe müftülüğümüz tarafından tüm cami ve ibadethanelerimizde devam edecektir. Bugün düzenlenen yıl sonu etkinliğinde bizleri yalnız bırakmayan başta İlçe kaymakamımız Akın Oruç olmak üzere Belediye başkan yardımcımız Abdüsselam Öncü tüm kamu kurum ve kuruluş amirleri ve öğrencilerimizin ailelerine teşekkür ediyorum’ dedi. Düzenlenen yıl sonu etkinliklerinde ayrıca minik öğrenciler tarafından çeşitli etkinliklerle kutlandı. Günün sonunda ise pilav ikramı ile son buldu.

FACEBOOK YORUMLARI