USD
EURO
ALTIN

5 Bin aileye kömür yardımı

Bozova Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından bu yıl 5 bin aileye kömür yardımında bulundu. Fuat ARSLAN BOZOVA- Her yıl olduğu gibi bu yılda kış ayları gelmeden maddi durumu iyi olmayan ailelere kömür yardımı sağlayan Bozova Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfı 5 bin aileye kömür yardımında bulunuyor. Kömür dağıtımına başlayan Sosyal Yardımlaşma ve […]

5 Bin aileye kömür yardımı
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Bozova Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından bu yıl 5 bin aileye kömür yardımında bulundu.

Fuat ARSLAN

BOZOVA- Her yıl olduğu gibi bu yılda kış ayları gelmeden maddi durumu iyi olmayan ailelere kömür yardımı sağlayan Bozova Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfı 5 bin aileye kömür yardımında bulunuyor. Kömür dağıtımına başlayan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfı ekipleri kısa sürede kömür dağıtımını hak sahiplerine verilmesi bekleniliyor. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından dağıtımına başlanılan kömür dağıtımı Bozova merkez mahallelerdeki maddi durumu iyi olmayan ve vakıftan yardıma alan aileler başta olmak üzere daha önceden maddi durumu iyi olmayan aileler belirlendiği öğrenildi. Bozova kent merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de kısa sürede kömür dağıtımın tamamlanması bekleniliyor.

5 BİN AİLEYE YAKACAK YARDIMI

Bozova Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından maddi durumu iyi olmayan 5 bin aileye kömür dağıtımına başladığı öğrenilirken, kömür yardımının kısa sürede tamamlanması beklendiği öğrenildi. Bozova ilçe genelinde Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma vakfı tarafından kömür yardımının yanı sıra diğer yardımlarında aralıksız olarak verildiği öğrenildi.

FACEBOOK YORUMLARI