USD
EURO
ALTIN

15 Çiftin resmi nikahları kıyıldı

Abdullah POLAT BOZOVA- Bozova Kaymakamlığı ve Belediye başkanlığı tarafından Bozova kent genelinde resmi nikahı olmayan 15 çiftin Bozova Çatak tesislerinde geçtiğimiz hafta içinde düzenlenen törenle resmi nikahları kıyıldı. Çatak Tesislerinde düzenlenen resmi nikah törenine çiftlerin yanı sıra aileleri ve çok sayıda kamu kurum ve kuruluş amirleri ise STK başkanları katıldı. Düzenlenen nikah töreninde bir açıklamada […]

15 Çiftin resmi nikahları kıyıldı
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Abdullah POLAT

BOZOVA- Bozova Kaymakamlığı ve Belediye başkanlığı tarafından Bozova kent genelinde resmi nikahı olmayan 15 çiftin Bozova Çatak tesislerinde geçtiğimiz hafta içinde düzenlenen törenle resmi nikahları kıyıldı. Çatak Tesislerinde düzenlenen resmi nikah törenine çiftlerin yanı sıra aileleri ve çok sayıda kamu kurum ve kuruluş amirleri ise STK başkanları katıldı. Düzenlenen nikah töreninde bir açıklamada bulunan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Zekeriya Göker, çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diledi. Ayrıca resmi nikâhı özendirmek amacıyla evli olup, resmi nikâhı kıyılmamış, imkânı olmayan vatandaşlarımızın Belediye Başkanlığına veya Kaymakamlığa müracaatları halinde hiçbir ücret alınmadan nikâhlarının kıyılacağını söyledi.

BÜYÜK SEVİNÇ YAŞADILAR

Çatak tesislerinde düzenlenen toplu nikah törenine katılan 15 çiftin resmi nikahları kıyılırken, çiftlerin büyük bir sevinç yaşadıkları gözlendi. Nikah töreni sonrasında nikah törenine katılan çiftler için hazırlanan pasta yine çiftler tarafından kesilerek misafirlere ikram edildi. 15 çiftin resmi nikahları için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında maddi durumu iyi olmayan kişilerin tespiti yapılarak resmi nikahları için düzenleme yapıldığı da öğrenildi.

SONY DSC

FACEBOOK YORUMLARI