USD
EURO
ALTIN

Zabıtadan okul kantinlerine denetim

Eğitim-Öğretimde ikinci yarı yıl geçtiğimiz pazartesi yeniden start alırken, okul kantin ve yemekhanelerine Belediye zabıta ve Tarım Orman Gıda müdürlüğü ekiplerince denetim yapıldı.   Fuat ARSLAN BOZOVA- Okulların yeniden eğitime açılması ile birlikte okul kantin ve yemekhanelerinde Belediye Zabıta ve İlçe Tarım ve Orman Gıda müdürlüğü ekiplerince denetimde bulunuldu. Geçtiğimiz hafta sömestre tatili sonrasında yeniden […]

Zabıtadan okul kantinlerine denetim
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Eğitim-Öğretimde ikinci yarı yıl geçtiğimiz pazartesi yeniden start alırken, okul kantin ve yemekhanelerine Belediye zabıta ve Tarım Orman Gıda müdürlüğü ekiplerince denetim yapıldı.

 

Fuat ARSLAN

BOZOVA- Okulların yeniden eğitime açılması ile birlikte okul kantin ve yemekhanelerinde Belediye Zabıta ve İlçe Tarım ve Orman Gıda müdürlüğü ekiplerince denetimde bulunuldu. Geçtiğimiz hafta sömestre tatili sonrasında yeniden başlayan ikinci yarı yıl eğitimi ile birlikte öğrencilerin gıda tüketimi ile ilgili olarak kantin ve yemekhanelerde yapılan denetimler sonucunda tüketilen tüm ürünler bir,bir incelendiği görüldü.

 

FACEBOOK YORUMLARI