USD
EURO
ALTIN

Vali Ayhan’dan Bozova çıkarması

Şanlıurfa valisi geçtiğimiz hafta içerisinde Bozova ilçesine gelerek çeşitli gezi ve incelemelerde bulundu. Vali Salih Ayhan öncelikle Kaymakamlıkta Kaymakam Akın Oruç, Belediye Başkanı Suphi Aksoy ve kurum amirleri ile bir araya geldi. Fuat ARSLAN Şanlıurfa valisi Salih Ayhan gerek kent merkezinde gerekse tüm ilçe ziyaretlerini aralıksız olarak sürdürmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içerisinde Bozova ilçesine […]

Vali Ayhan’dan Bozova çıkarması
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Şanlıurfa valisi geçtiğimiz hafta içerisinde Bozova ilçesine gelerek çeşitli gezi ve incelemelerde bulundu. Vali Salih Ayhan öncelikle Kaymakamlıkta Kaymakam Akın Oruç, Belediye Başkanı Suphi Aksoy ve kurum amirleri ile bir araya geldi.

Fuat ARSLAN

Şanlıurfa valisi Salih Ayhan gerek kent merkezinde gerekse tüm ilçe ziyaretlerini aralıksız olarak sürdürmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içerisinde Bozova ilçesine gelen Vali Salih Ayhan Kaymakamlık’ta Kano sporcuları ile bir araya gelerek Bakanlık tarafından gönderilen hediyeleri sporcular hediye etti. Sporcularla  yaptığı sohbette onların eksikliklerinin kısa sürede giderileceği müjdesini verirken, Belediye Başkanı Suphi Aksoy ilçede kapalı spor salonun olmadığını bunun içinde Gençlik ve Spor bakanı ile görüşmeler gerçekleştirdiğini dile getirerek en kısa sürede ilçeye kapalı spor salonun kazandırılmasını istedi. Sporcularla görüşmesinin sonrasında Kaymakamlık makamında Kaymakam Akın Oruç, Belediye Başkanı Suphi Aksoy Kamu kurum ve kuruluş müdürleri ile bir araya gelen vali Salih Ayhan daha sonra Bozova Belediyesi tarafından faaliyet geçirilen Sera ve 2 tekstil fabrikasını ziyaret etti. Sera ziyaretinde sera ile ilgili olarak bilgileri Belediye Başkanı Suphi Aksoy’dan alan vali Ayhan, Serada yetiştirilen ürünlerin de pazarlanması ve satılması konusunda destekte bulunacağını belirtti. Serada çalışan bayan işçilerle de sohbet eden vali Salih Ayhan daha sonra Bozova Belediyesi tarafından hayat geçirilen Tekstil fabrikalarını gezdi. Tekstil fabrikalarını gezen vali Salih Ayhan burada çalışanlarla sohbet etti. Fabrikalarla ilgili olarak gerek yetkililerden gerekse Belediye Başkanı Suphi Aksoy’dan bilgiler aldı. Tekstil fabrikaları ile ilgili olarak bilgi aktarımında bulunan Belediye Başkanı Suphi Aksoy, ‘ belediye olarak ilçemizin en büyük sorunların başında gelen işsizlik ve istihdama yönelik olarak iki tekstil fabrikasını kısa sürede tamamlayarak işletmecilerimize tahsis ettik. Her iki fabrikalarımızın tam kapasiteli olarak faaliyete girmesi ile birlikte toplamda 600 kişiye iş imkanı sağlanmış olunacak bu da ilçemizdeki işsizlik ve istihdam sorununu ortadan kaldırmış olacağız’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI