USD
EURO
ALTIN

Tekvandocu Gözde Kırgızistan biletini aldı

Dünya İşitme Engelliler Tekvando  Şampiyonası Milli Takım Seçmelerinde mücadele eden DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü sporcusu Gözde Şahinbaz, tüm rakiplerini yenip Türkiye Şampiyonu olarak Dünya İşitme Engelliler Tekvando Şampiyonasına katılmaya hak kazandı. DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü sporcusu Gözde Şahinbaz, Milli Takım Seçmelerine katılarak gösterdiği üstün performansla Kadınlar 53 kg’da ülkemizi, Dünya İşitme Engelliler Tekvando  Şampiyonası’nda temsil […]

Tekvandocu Gözde Kırgızistan biletini aldı
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Dünya İşitme Engelliler Tekvando  Şampiyonası Milli Takım Seçmelerinde mücadele eden DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü sporcusu Gözde Şahinbaz, tüm rakiplerini yenip Türkiye Şampiyonu olarak Dünya İşitme Engelliler Tekvando Şampiyonasına katılmaya hak kazandı. DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü sporcusu Gözde Şahinbaz, Milli Takım Seçmelerine katılarak gösterdiği üstün performansla Kadınlar 53 kg’da ülkemizi, Dünya İşitme Engelliler Tekvando  Şampiyonası’nda temsil etmeye hak kazandı.

Kırgızistan’ın başkenti Bişkek’te  25-30 Mart 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Dünya

İşitme Engelliler Tekvando Şampiyonasına katılacak Türkiye Milli Takımı için seçmeler,Ankara’daki  İsmet Iraz Spor Salonunda yapıldı. Rakiplerini bir bir yenerek göz dolduran bir performansa imza atan Şahinbaz, DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü’nün tekvando  alanındaki uluslararası temsil gücünü bir kez daha ortaya koydu.

Sporcularımız Emeklerinin Karşılığını Alıyorlar

DEPSAŞ Enerji Kulübü sporcularından Gözde Şahinbaz’ın Milli Takım seçmelerinde gösterdiği üstün performansa ilişkin açıklamalarda bulunan DEPSAŞ Enerji Sportif Direktörü Mehmet İpek, “Türkiye Şampiyonu olarak bizleri onurlandıran Gözde kardeşimi, antrenör hocalarını, ailesini ve bu başarıda onun yanında olan herkesi tebrik ediyorum. Kulüp olarak bilhassa paralimpik sporcularımıza verdiğimiz destekle doğru işlere imza attığımızı her geçen gün daha fazla hissediyoruz. Başarı büyük emek ister. Sporcularımızda özveriyle, fedakarca, çok çalışarak emeklerinin karşılığını alıyorlar. Bizlere de onları gururla izlemek kalıyor.” ifadelerini kullandı.(Haber MERKEZİ)

FACEBOOK YORUMLARI