USD
EURO
ALTIN

Piazza AVM’de Bozova Hem Rüzgarı

1-6 haziran tarihleri arasında Hayat boyu öğrenme haftası etkinlikleri kapsamında Bozova Halk Eğitim Merkezinde hazırlanan ürünler Şanlıurfa Piazza AVM’de sergilendi. Piazza AVM’de sergilenen el emeği göz nuru ürünlere büyük bir ilginin olduğu gözlendi. Bozova Halk Eğitimi Merkezi tarafından düzenlenen sergiye Bozova İlçe Kaymakamı Akın Oruç başta olmak üzere bir çok kamu kurum ve kuruluş amiri […]

Piazza AVM’de Bozova Hem Rüzgarı
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • 1-6 haziran tarihleri arasında Hayat boyu öğrenme haftası etkinlikleri kapsamında Bozova Halk Eğitim Merkezinde hazırlanan ürünler Şanlıurfa Piazza AVM’de sergilendi.
  • Piazza AVM’de sergilenen el emeği göz nuru ürünlere büyük bir ilginin olduğu gözlendi. Bozova Halk Eğitimi Merkezi tarafından düzenlenen sergiye Bozova İlçe Kaymakamı Akın Oruç başta olmak üzere bir çok kamu kurum ve kuruluş amiri ve davetliler sergiyi gezdiler.

 

Abdurrahim ALTUN

BOZOVA- Bozova Halk Eğitimi Merkezi ‘’Hayat Boyu Öğrenme Haftası’’ etkinlikleri kapsamında 1-6 Haziran tarihlerinde Piazza AVM’de  Halk Eğitim Merkezinde ortaya çıkarılan ürünleri sergiledi.Serginin açılışına Bozova Kaymakamı Akın Oruç,Bozova Belediye Başkan vekili Mehmet Akcan, İlçe Milli Eğitim Müdürü M.Nurullah Karakeçili,,Gençlik Spor Müdürü İzzet Kılıç ve Aile Sosyal Politikalar ilçe müdürü Ahmet Aksoy’da katıldı.Sergi Piazza AVM’de en yoğun talep gören yerler arasındaydı.Açılışta söz alan Hem Müdürü Sait Boybay ‘’Etkinliklerle ilçemizin adını her türlü platformda duyurmak istiyoruz Bozova’nın ülkemize ve dünyamıza açılan bir pencere olmasını istiyoruz. Serginin devamı ise 7 ve 8 Haziran tarihlerinde Bozova İlçe Merkezinde halka açık alanlarda ürünlerin sergilenerek kermes düzenleneceğini belirtti.Toplantıda söz alan usta öğreticiler ise kendi aralarında görev bölüşümünü yaparak etkinliğin eksiksiz ve sorunsuz şekilde dolu dolu geçirmeyi hedefliyoruz’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI