USD
EURO
ALTIN

Karla mücadelede Belediye takdir aldı

Geçtiğimiz hafta başında yoğun bir şekilde ilçe genelinde başlayan kar yağışı ile birlikte kent merkezi başta olmak üzere kırsal tüm mahallelerde ana cadde ve sokaklar yoğun bir çalışma ile belediye ekiplerince açıldı. Kar yağışının başlaması ile birlikte Belediyede oluşturulan beyaz masada Belediye Başkanı Suphi Aksoy başta olmak üzere tüm ekipler adeta teyakkuzda bekledi. Gelen tüm […]

Karla mücadelede Belediye takdir aldı
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Geçtiğimiz hafta başında yoğun bir şekilde ilçe genelinde başlayan kar yağışı ile birlikte kent merkezi başta olmak üzere kırsal tüm mahallelerde ana cadde ve sokaklar yoğun bir çalışma ile belediye ekiplerince açıldı.
  • Kar yağışının başlaması ile birlikte Belediyede oluşturulan beyaz masada Belediye Başkanı Suphi Aksoy başta olmak üzere tüm ekipler adeta teyakkuzda bekledi. Gelen tüm telefonlara anında cevap verme adına ekipleri yönlendiren Belediye Başkanı Suphi Aksoy, ‘ hiçbir vatandaşımızın mağdur olmaması için tüm belediye çalışanlarımızla birlikte günün 24 saati hizmet verdik’ dedi.

 

 

Fuat ARSLAN

Bozova Belediyesi, Geçtiğimiz hafta başında etkisini gösteren kar yağışının ardından ilçe merkezi ve kırsalda karla mücadele çalışması başlattı.Bozova ilçesinde kar yağışının başladığı saatten itibaren Bozova Belediyesi, vatandaşların olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi amacıyla karla mücadele çalışmaları başlattı. Teyakkuz halinde bekleyen Bozova Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yoğun kar yağışının ardından başta ana caddeler, mahalleler ve ara sokaklar ile kırsal mahallelerde yolların ulaşıma açılması için dün geceden itibaren yoğun çalışma gerçekleştiriyor. Kar küreme, greyder, kepçe, traktör ve kamyondan oluşan çok sayıda araç ile çalışmalarını sürdüren ekipler, tuzlama, kar küreme, kaldırım temizleme işlemlerini yapıyor. Karla mücadele ekipleri, yolların açık kalması amacıyla çalışmalarını yoğun bir şekilde aralıksız olarak sürdürecek.

AKSOY: EKİPLERİMİZ BÜYÜK HASSASİYETLE ÇALIŞIYOR

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, karla mücadeleye yönelik önceden tüm hazırlıklarını yaptıklarını belirterek, “Sosyal hayatın sağlıklı şekilde ilerlemesi adına tüm ekiplerimizle sahadayız. İlçemizde herhangi bir olumsuz durum yaşanmaması için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Özellikle buzlanma olması muhtemel bölgelerde sorun yaşanmaması için ekiplerimiz büyük hassasiyetle çalışıyor” dedi.

TÜM EKİP SAHADA

Bozova Belediyesine bağlı Fen İşleri ekipleri başta olmak üzere Temizlik işleri ve idari personel kar yağışının başladığı saatten itibaren kent merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerdeki ana cadde ve tüm sokakların açılması için gece gündüz demeden çalışmalarda bulundukları görüldü. Belediye tarafından başlatılan kar temizleme çalışmalarına Büyükşehir Belediyesi ekipleri de destekte bulundu.

 

FACEBOOK YORUMLARI