USD
EURO
ALTIN

Gençlik Kampı ÇATAK’ta

Bozova’da yapılması planlanan Gençlik Kampı nihayet hayata geçiriliyor. Vali Abdullah Erin, Uzun süredir Bozova ilçemizde planlanan gençlik kampı Avrupa Birliği Hibe Desteği ile Gençlik ve Spor Bakanlığımız önümüzdeki aylarda katılması bekleniliyor. Daha önce Atatürk barajı bölgesinde düşünülen gençlik kampı Çatak tarafından yapılmasına karar verildiği öğrenildi. Gençlik kampının Bozova’ya kazandırılması ile birlikte Türkiye’nin dört bir yanında […]

Gençlik Kampı ÇATAK’ta
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Bozova’da yapılması planlanan Gençlik Kampı nihayet hayata geçiriliyor. Vali Abdullah Erin, Uzun süredir Bozova ilçemizde planlanan gençlik kampı Avrupa Birliği Hibe Desteği ile Gençlik ve Spor Bakanlığımız önümüzdeki aylarda katılması bekleniliyor.
  • Daha önce Atatürk barajı bölgesinde düşünülen gençlik kampı Çatak tarafından yapılmasına karar verildiği öğrenildi. Gençlik kampının Bozova’ya kazandırılması ile birlikte Türkiye’nin dört bir yanında kampa katılım olacağı öğrenildi.
  • Gençlik kampının faaliyete girmesi ile birlikte Bozova adeta cazibe merkezi haline gelmesi bekleniliyor. Daha Önce Bozova Kaymakamlığı başta olmak üzere Bozova Belediyesinin de girişmeleri olduğu biliniyor.

Özel HABER

BOZOVA- Bozova’ya gençlik kampı yapılması için düğmeye basılıyor. Daha önce Atatürk barajı bölgesinde düşünülen Gençlik Kampı Bozova ÇATAK bölgesinde yapılacağı öğrenildi. Gençlik kampı ile ilgili olarak bilgi veren Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, ‘Gençlik ve Spor bakanımızın önümüzdeki günlerde ilimize yapacağı ziyarette Genç kampı içinde girişimlere de bulunacağı öğrenildi. Gençlik kampı Avrupa Birliği Hibe programına alındığı ve bunun içinde gerekli çalışmalar yapılmaktadır. İnşallah Bozova ilçemize gençlik kampını kazandıracağız’ dedi. Gençlik kampı ile ilgili olarakta daha önce de girişimlerde bulunulduğu bilinmektedir. Gençlik kampı için Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy’unda girişimlerde bulunduğu bilinmektedir.

FACEBOOK YORUMLARI