USD
EURO
ALTIN

Büyükşehir kırsalda hizmetleriyle göz doldurdu

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün öncülüğünde kent merkezinde ve kırsalda çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ilçelerde belirlenen programlar dâhilinde hem hizmet ağını genişletti hem de yol kalitesini artırdı. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, 2022 yılında kırsaldaki hizmetlerine ara vermeden devam ederek halktan gelen talepler doğrultusunda sahada hizmetlerini sürdürdü. Kırsal mahallelerde yolları […]

Büyükşehir kırsalda hizmetleriyle göz doldurdu
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün öncülüğünde kent merkezinde ve kırsalda çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ilçelerde belirlenen programlar dâhilinde hem hizmet ağını genişletti hem de yol kalitesini artırdı. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, 2022 yılında kırsaldaki hizmetlerine ara vermeden devam ederek halktan gelen talepler doğrultusunda sahada hizmetlerini sürdürdü. Kırsal mahallelerde yolları yüzde 95 oranında bitiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, gerek merkez gerekse de kırsal alanda faaliyetlerini aralıksız olarak sürdürerek kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların hayat standartlarını iyileştiriyor.

KIRSALDA 246 ARAÇ 400 PERSONELLE HİZMET

246 araç ve 400 personelle, 13 ilçe, 345 farklı noktaya hizmet götürmek için yoğun mesai harcayan ekipler, kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların yazın tozdan kışın ise çamurdan etkilenmemeleri için yolları sathi asfaltla buluşturdu.

KIRSAL YOLLAR MODERN HALE GETİRİLDİ

2022 yılında kırsalda 1 Milyon 348 Bin 557 ton sıcak asfalt bakım ve onarım çalışmalarıyla yol yapım çalışmaları gerçekleştiren ekipler, 1834 kilometre sathi kaplama asfalt çalışmaları gerçekleştirdi. Kırsal mahalle yollarını modern bir görünüme kavuşturan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, mahalle sakinlerinin de takdirini kazandı.

KIRSALDA BETON YOL AĞI GENİŞLEDİ

Tam otomasyonlu olarak Şanlıurfa’ya kazandırılan beton santralinde kendi öz kaynaklarıyla saatte 90 metreküp ürettiği betonu kırsal mahallelerin yollarını daha konforlu olması için yollara seren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kırsalda uzun ömürlü çelik hasırla güçlendirilen beton yol ağını 155 kilometreye çıkardı. Tamamlanan beton parke üretim tesisinde üretilen 1 Milyon 860 Bin metrekare beton parke taşı serimi de yapıldı.(Haber MERKEZİ)

FACEBOOK YORUMLARI