USD
EURO
ALTIN

Bozova belediyesi 2023 yılında 333 çifti evlendirdi

Bozova Belediyesi Nikah Memurluğu 2023 yılında 333 çiftin nikahını kıyarak adeta bir rekora imza attı.     Fuat ARSLAN Bozova Belediyesi Nikah memurluğu tarafından 2023 yılında Bozova ilçe genelinde 333 çiftin nikahını kıyarak adeta bir rekora imza attı. Bozova Nikah Memurluğu tarafından 2023 yılı içerisinde evlenmek için müracaat eden çiftleri evlilik yolunda yeni bir hayat […]

Bozova belediyesi 2023 yılında 333 çifti evlendirdi
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Bozova Belediyesi Nikah Memurluğu 2023 yılında 333 çiftin nikahını kıyarak adeta bir rekora imza attı.

 

 

Fuat ARSLAN

Bozova Belediyesi Nikah memurluğu tarafından 2023 yılında Bozova ilçe genelinde 333 çiftin nikahını kıyarak adeta bir rekora imza attı. Bozova Nikah Memurluğu tarafından 2023 yılı içerisinde evlenmek için müracaat eden çiftleri evlilik yolunda yeni bir hayat kurmaları adına çiftlerin nikahlarını kıydı.

BİR REKOR KIRILDI

Bozova Belediyesi Nikah memurluğu tarafından 2023 yılı içerisinde nikahları kıyılan 333 çift dünya evine girerken, nikah memurluğu tarafından adeta bir rekora imza atıldı. Haftanın her gününde kıyılan nikahlarda müracaat eden her çift aynı gün içerisinde  işlemleri tamamlanarak mutlu bir sonla gönderildiği öğrenildi. Nikah memurluğundan alınan bilgilere göre, Belediyemiz nikah memurluğuna evlenmek için müracaat eden tüm çiftlerimizin işlemlerini aynı gün içerisinde tamamlayarak nikahlarını kıydık. Memurluğumuz tarafından nikahları kıyılan tüm çiftlerimize mutluluklar diliyoruz. Bozova belediyesi her alanda olduğu gibi Nikah işlemlerinde de vatandaşlarına büyük kolaylıklar sağlamaya devam ediyor.

FACEBOOK YORUMLARI